امروز: پنج شنبه, ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 7 رمضان 1446 | 2025-03-06
کد خبر: 44240 |
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱:۳۱ |
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

۴ دستگاه سکسیونر RTU دار بر روی فیدرهای جنوب شهرستان کرج نصب شد.

به گزارش کرج رسا، مسعود حقی ناوند معاون بهره برداری توزیع برق جنوب شهرستان کرج با اعلام این خبر افزود: بمنظور ایجاد افزایش قدرت مانور و قابلیت اطمینان شبکه و کنترل کاهش خاموشی های با برنامه و بدون برنامه، پس از بررسی های صورت گرفته ۴ دستگاه سکسیونر بر روی فیدرهای آریا، سرداران، بسیج، چراغی نصب و به بهره برداری رسید.

 

 

وی تصریح کرد: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال به بهره برداری رسید.

مسعود حقی ناوند هدف از اجرای این مانور کاهش خاموشی فشار متوسط و پایداری شبکه به جهت بهبود خدمات رسانی به شهروندان محمدشهر و ماهدشت عنوان کرد و گفت: این پروژه بدون دخالت پیمانکار، توسط اکیپ عملیاتی بهره برداری توزیع برق جنوب شهرستان کرج اجرا شد.

 

 

روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان البرز

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top