امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 49147 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۳ |
893 بازدید
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

دمی گوجه در خانه همه ایرانی ها پخته می‌شود و مربوط به منطقه خاصی نیست. امروز قصد داریم تمام فوت و فن های پختن یک دمی گوجه خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

  • مواد لازم

پیاز؛ یک عدد
برنج؛ ۲ لیوان
سیب‌زمینی؛ یک عدد
زعفران؛ یک چهارم قاشق چای‌خوری (ساییده شده)
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
گوجه فرنگی؛ ۵ عدد
روغن؛ نصف استکان
زردچوبه به میزان لازم

  • طرز تهیه

۱- ابتدا گوجه‌ها را بشویید و رنده کنید یا در مخلوط کن پوره کنید. برنج را پس از شست وشو به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده روی حرارت بگذارید.

۲- در ظرف مناسب پیاز داغ درست کنید و زعفران آب کرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و به برنج اضافه کنید.

۳- سیب زمینی‌های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.

۴- برنج را دم کنید و اجازه دهید آماده شود.

 

 

 

  • نکته‌ها

۱- اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه‌تر شدن برنج کمک زیادی می‌کند.

۲- اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد، یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.

۳- در صورت تمایل ۲ تا۶ قاشق شیر به برنج اضافه کنید تا ته دیگ خوشرنگ‌تری داشته باشید. (این مقدار را از آب اولیه کم کنید)

۴- بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید.

۵- اگر از طعم سیر خوشتان می‌آید، می‌توانید دو حبه سیر هم رنده و به غذا اضافه کنید. این دمی را با سبزی میل کنید.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top