امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 50313 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۴ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

سالادها ممکن است محبوب‌ ترین و منفورترین نوع خوراکی‌ ها محسوب شوند، در واقع همانقدر که بسیاری از افراد مایلند همیشه در کنار غذا سالاد بخورند، برخی دیگر نیز از خوردن سالاد فراری‌اند.

به گزارش کرج رسا، بدیهی است که خوردن سبزیجات و میوه‌های خام راهی عالی برای جذب فیبر بیشتر در رژیم غذایی ماست و این موضوع شامل سبزیجات برگ‌دار است. وقتی فیبر را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید، می‌توانید از چاقی و دیابت نوع ۲ جلوگیری کنید و همچنین به هضم سالم کمک کنید.

فیبر موجود در سبزیجات همچنین می‌تواند به مدیریت کلسترول خون کمک کند، بنابراین، اگر در مورد آنچه در سالادها اضافه می‌کنیم، بهتر عمل کنیم، می‌توانیم از چندین فواید سلامتی برخوردار شویم. برای اینکه فیبر دریافتی خود از سالاد را افزایش دهید، سعی کنید مقداری گوجه فرنگی، هویج یا خیار به آن اضافه کنید.

سبزیجات بسیاری از مواد مغذی مهم از جمله ویتامین‌های آنتی اکسیدان A و C، پتاسیم و مجموعه‌ای از عناصر غذایی گیاهی را فراهم می‌کنند که از ترکیبات گیاهی طبیعی بهره‌مندند که می‌توانند به جلوگیری از بیماری کمک کنند. طبق مطالعات مجله آکادمی تغذیه و رژیم غذایی، افرادی که گزارش کرده‌اند سالاد می‌خورند مقادیر بیشتری ویتامین A، B-۶، C، E، K، فولات، کولین، منیزیم و پتاسیم دریافت کرده‌اند.

با این وجود زیاده‌روی در مصرف سالاد می‌تواند منجر به مشکل هاضمه یا نفخ شود، برخی از افراد به علت مصرف میوه و سبزیجات خام دچار مشکل معده می‌شوند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top