امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به بالا رفتن قیمت پروتئین‌ های حیوانی مثل گوشت قرمز، مرغ، ماهی و … گفت: حبوبات به عنوان منبعی برای پروتئین‌ های گیاهی نسبت به پروتئین‌های حیوانی مقرون به صرفه‌ تر هستند.

مرضیه خلیلی در خصوص نقش پروتئین‌ها در تقویت سیستم ایمنی بدن در شرایط کرونا گفت: پروتئین‌ها باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و به دو دسته حیوانی و گیاهی تقسیم می‌شوند. پروتئین‌های حیوانی از جمله انواع گوشت‌های قرمز، گوشت سفید، گوشت ماهی و ماکیان و تخم مرغ است.

وی در ادامه افزود:  با توجه به بالا بودن قیمت پروتئین‌های حیوانی در کنار این نوع پروتئین‌ها، پروتئین‌های گیاهی وجود دارد که از نظر قیمت نسبت به پروتئین‌های حیوانی مقرون به صرفه هستند مانند حبوبات که در صورت ترکیب با غلات ارزش غذایی بالاتری پیدا می‌کنند.

وی تاکید کرد: از میان پروتئین‌های حیوانی تخم مرغ بهترین پروتئین است و استفاده از تخم مرغ برای تامین اسید آمینه‌های مورد نیاز بدن کافیست.

وی در ادامه گفت: در کنار پروتئین‌های حیوانی و گیاهی، مغزها به خصوص بادام درختی هم سرشار از پروتئین هستند توصیه می‌شود برای کودکانی که در سن رشد هستند حتماً از بادام درختی استفاده کنند.

 

 

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی البرز

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top