امروز: چهارشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 7 شعبان 1446 | 2025-02-05
کد خبر: 5706 |
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

کشک و بادمجان یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که به عنوان یک غذای حاضری بسیار خوشمزه شناخته می شود.

این غذای خوشمزه از بادمجان، کشک، پیاز و سیر تهیه می شود و به همراه نان سرو می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کشک و بادمجان تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کشک و بادمجان تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کشک و بادمجان با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

سیر ۴ حبه
پیاز متوسط ۲ عدد
بادمجان متوسط ۶ عدد
کشک ۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه کافی
مغز گردو ۳ قاشق غذاخوری
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه کشک و بادمجان

ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود ،در ادامه بادمجان ها را از وسط نصف میکنیم و روی آنها کمی نمک میپاشیم و میگذاریم تا آب اضافی آنها خارج شود و با یک دستمال تمیز روی آنها را خشک میکنیم ( پاشیدن کمی نمک روی بادمجان ها باعث جذب کمتر روغن و رفع تلخی بادمجان ها می شود ) در داخل تابه ای روغن میریزیم و صبر میکنیم تا داغ شود سپس بادمجان ها را در آن میچینیم تا سرخ شود و بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود، آنگاه با گوشت کوب دستی یا برقی خوب له می کنیم.

 

 

سیر و پیاز ها را پوست میگیریم و میشوییم و در تابه ای که قصد داریم کشک و بادمجان را درست کنیم مقداری روغن میریزیم و اجازه میدهیم تا کمی داغ شود بعد سیر ها را در آن سرخ میکنیم و در بشقابی میریزیم و سپس پیاز ها را با چاقو خلالی کرده و در تابه میریزیم و تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود در همین لحظات که پیاز در حال طلایی شدن است روی شعله کوچک شیر داغ کن را میگذاریم و حدودا ۲قاشق روغن در آن میریزیم و کمی صبر می کنیم تا تقریبا داغ شود سپس نعناع را داخل روغن میریزیم و هم می زنیم حدودا ۱ دقیقه و سپس از روی حرارت بر میداریم تا نسوزد. آن وقت پیاز را نگاه میکنیم اگر طلایی شده بود مقداری از آن را بر میداریم تا برای تزئین استفاده کنیم و مقداری از سیر داغ را به پیاز داغ می افزاییم و کمی از نعناع داغ را به همراه،بادمجان له شده و نمک و فلفل اضافه میکنیم و تفت می دهیم و مقداری از مغز گردو ها را برای تزئین بر میداریم و باقی آن را در تابه میریزیم و با مواد مخلوط می کنیم.

حرارت را کم میکنیم تا مواد به روغن بیفتد.کشک اگر سفت بود با کمی آب رقیق میکنیم و به تابه اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا کشک با مواد مخلوط شود و در تابه را میگذاریم تا آب آن کاملا خشک شود و سپس مطمئن باشید غذا شما خوب جا افتاده است و از روی حرارت تابه را بر میداریم و کشک و بادمجان را در ظرف مورد نظر میریزیم و روی آن را با سیر داغ و پیاز داغ و نعناع داغ و گردو که کنار گذاشته بودیم تزئین میکنیم.

 

پارسی دی

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top