دانشمندان به منظور تهیه یک قهوه ایده آل دست به دامن دنیای ریاضیات شدند و موفق شدند یک فرمول مناسب برای دم کردن یک فنجان قهوه عالی استخراج کنند.
به گزارش کرج رسا، ایسنا به نقل از نیو اطلس نوشت: آیا یک فنجان قهوه لذت بخشتر میتواند برای محیط زیست هم بهتر باشد؟ گروهی از دانشمندان دانشگاه اورگان (Oregon) یک مدل ریاضی برای آنچه که میگویند یک روش ایده آل برای دم کردن قهوه است، ایجاد کنند. آنها ادعا میکنند که این رویکرد میتواند باریستاها را به سمت تهیه یک قهوه اسپرسوی بهشتی یکی بعد از دیگری و با استفاده از حدود یک چهارم دانه قهوه کمتر سوق دهد.
این گروه تحقیقاتی متشکل از شیمیدانان، ریاضیدانان، دانشمندان مواد و علاقهمندان به قهوه از پنج کشور گردهم آمدند و با کمک هم، پیمانه استاندارد ۲۰ گرمی قهوه را که معمولاً توسط تهیهکنندگان اسپرسو در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند تا ببینند آیا راهی وجود دارد که بتواند این روند را بهینه سازی کند.
این به معنای نگاه کردن به اندازه پیمانه، میزان آسیاب شدن دانههای قهوه، فشار آب ایجاد شده توسط دستگاه اسپرسوساز در هنگام پمپاژ آب، سرعت جریان و میزان دانههای موجود در هر نوع آب است. محققان با تکیه بر الکتروشیمی برای مشاهده چگونگی انحلال کافئین و سایر مولکولها یک مدل ریاضی ساختند که به آنها امکان پیشبینی و آزمایش معیارهای روشهای مختلف دم کردن قهوه را داد.
این گروه از طریق تجزیه و تحلیل خود، بازده استخراج روشهای مختلف دم کردن قهوه را محاسبه کرد که به درصد استفاده از قهوه جامد در آب اشاره دارد. در نهایت محققان دریافتند که استفاده کمتر از قهوه در واقع منجر به بازده بالاتر میشود.
“کریستوفر هندون” شیمی دان دانشگاه اورگان میگوید: تأثیر واقعی این مطالعه این است که با استفاده کمتر از قهوه میتوان فنجان های قهوه بیشتر و خوش طعم تری تولید کرد. اگر به جای ۲۰ گرم قهوه از ۱۵ گرم استفاده کنید و دانههای قهوه خود را درشت خرد کنید، به یک فنجان قهوه میرسید که بسیار سریع آماده میشود و طعمی بسیار عالی هم دارد. این فرآیند به جای اینکه ۲۵ ثانیه طول بکشد، میتواند در هفت تا ۱۴ ثانیه اجرا شود، اما شما در پایان طعم بهتری از دانه های قهوه استخراج میکنید.
دانشمندان میگویند کاهش ۲۵ درصدی در مصرف قهوه باعث میشود علاوه بر فواید زیست محیطی، کافههای آمریکا مجموعا سالانه ۱.۱ میلیارد دلار در هزینه خود صرفه جویی کنند.
“هندون” میگوید: ما میخواهیم استخراج طعم بیشتری از قهوه داشته باشیم تا در هزینهها صرفه جویی کنیم و به محیط زیست کمک کنیم، اما در کنار آن میخواهیم به یک فنجان قهوه خوشمزه برسیم، نه اینکه یک فنجان قهوه سوخته یا خیلی تلخ درست کنیم. روش ابداعی ما به ما اجازه میدهد تا این کار را به راحتی انجام دهیم.
این تحقیق در مجله Matter منتشر شده است.
-
برچسب ها:
- دم کردن قهوه
- ریاضی
- قهوه
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
البرز پیشتاز اتصال منازل به فیبر نوری؛ تمرکز بر توسعه و مقابله با سرقت کابل ها
البرز پیشتاز اتصال منازل به فیبر نوری؛ تمرکز بر توسعه و مقابله با سرقت کابل ها
-
فراخوان جذب راننده در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز
فراخوان جذب راننده در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز
-
اهدای خون/ روزهای سرد یاری رسان بیماران نیازمند باشیم
اهدای خون/ روزهای سرد یاری رسان بیماران نیازمند باشیم
-
طرح سئوال جواد چپردار از شهردار در خصوص “تعاملات بانک شهر”
طرح سئوال جواد چپردار از شهردار در خصوص “تعاملات بانک شهر”
-
اعطای مرخصی تشویقی به پدرانی که فرزندشان تازه متولد شده است
اعطای مرخصی تشویقی به پدرانی که فرزندشان تازه متولد شده است
-
تربیت نیروی انسانی فرهیخته در دانشگاههای ایران به نفع کشورهای خارجی!
تربیت نیروی انسانی فرهیخته در دانشگاههای ایران به نفع کشورهای خارجی!
-
جشنواره یلدای بزرگ ایرانی در کاروانسرای شاه عباسی برگزار میشود
جشنواره یلدای بزرگ ایرانی در کاروانسرای شاه عباسی برگزار میشود
-
شرایط تولید محدود است در مصرف باید مدیریت را سرلوحه کار قرار دهیم
شرایط تولید محدود است در مصرف باید مدیریت را سرلوحه کار قرار دهیم
-
عدم تعطیلی واحدهای قضایی استان البرز در روز دوشنبه ۲۶ آذرماه
عدم تعطیلی واحدهای قضایی استان البرز در روز دوشنبه ۲۶ آذرماه
-
اقدام به موقع پلیس کرج مانع از خودکشی دختر جوان شد
اقدام به موقع پلیس کرج مانع از خودکشی دختر جوان شد
-
ادارات استان البرز فردا تعطیل و مدارس و دانشگاه ها غیرحضوری شدند
ادارات استان البرز فردا تعطیل و مدارس و دانشگاه ها غیرحضوری شدند
-
دانشگاه علوم پزشکی: سالمندان و بیماران البرزی از خانه بیرون نیایند
دانشگاه علوم پزشکی: سالمندان و بیماران البرزی از خانه بیرون نیایند
-
تاکید سازمان دامپزشکی بر دخالت تشکل های دام و طیور در تصمیم سازی ها
تاکید سازمان دامپزشکی بر دخالت تشکل های دام و طیور در تصمیم سازی ها
-
شعار سال؛ فراخوان ملی برای بهبود و افزایش تولید داخلی
شعار سال؛ فراخوان ملی برای بهبود و افزایش تولید داخلی
-
نقش کلیدی مساجد در شناسایی، تحلیل و پیشگیری از آسیب های اجتماعی
نقش کلیدی مساجد در شناسایی، تحلیل و پیشگیری از آسیب های اجتماعی
-
گزارش تصویری؛ نشست خبری مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز
گزارش تصویری؛ نشست خبری مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز
-
اجرای طرح پنج باندی شدن نقاط پر ترافیک در آزادراه تهران – کرج – قزوین
اجرای طرح پنج باندی شدن نقاط پر ترافیک در آزادراه تهران – کرج – قزوین
-
روز یکشنبه ادارات البرز تعطیل، مدارس و دانشگاهها غیرحضوری شد
روز یکشنبه ادارات البرز تعطیل، مدارس و دانشگاهها غیرحضوری شد
-
ورود دادستانی به مطالبات مشکوک الوصول در استان البرز
ورود دادستانی به مطالبات مشکوک الوصول در استان البرز
-
ادارات البرز ملزم به نصب سامانه انرژی خورشیدی شدند
ادارات البرز ملزم به نصب سامانه انرژی خورشیدی شدند
-
صدور مجوز تولید انبوه واکسن زنده دوگانه عفونی طیور در کشور
صدور مجوز تولید انبوه واکسن زنده دوگانه عفونی طیور در کشور
-
دستگیری سارق محتویات خودروهای لوکس با ٧٠ فقره سرقت در البرز
دستگیری سارق محتویات خودروهای لوکس با ٧٠ فقره سرقت در البرز
-
دستگیری اعضای باند اسکیمری در فردیس/ کپی ٢ هزار کارت بانکی در کشور
دستگیری اعضای باند اسکیمری در فردیس/ کپی ٢ هزار کارت بانکی در کشور
-
ساخت ۲ داروی موثر در درمان سرطان و بیماری ام اس در البرز
ساخت ۲ داروی موثر در درمان سرطان و بیماری ام اس در البرز
-
قانون عفاف و حجاب تا اول دی ابلاغ خواهد شد / راه اصلاح قانون باز است
قانون عفاف و حجاب تا اول دی ابلاغ خواهد شد / راه اصلاح قانون باز است
-
پیش بینی کاهش ۱۲ درجه ای دما در البرز/ بارش ها تا دوشنبه ادامه دارد
پیش بینی کاهش ۱۲ درجه ای دما در البرز/ بارش ها تا دوشنبه ادامه دارد
-
همایش و صعود کوهنوردان کارگری کشور ویژه بانوان به قله کر کوه کرج
همایش و صعود کوهنوردان کارگری کشور ویژه بانوان به قله کر کوه کرج
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.