امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 62715 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۵ |
335 بازدید
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

ماکارونی و پنیر، پاستا با سس پنیر یا مک اند چیز یه غذای خوشمزه و پرکالری است که سریع هم درست می‌شود.

به گزارش کرج رسا، مک اند چیز یک غذای خوشمزه و پرکالری است. این غذا به صورت کلی ترکیبی از پاستا و پنیر و کره آب‌شده است. اما دستور پخت ایرانی آن گوشت دارد و یک وعده غذایی کامل و سنگین است. مک اند چیز را باید با نوعی پاستای تیوپی کوتاه و خمیده تهیه کنید. این مدل پاستا به زودپز بودن شهره است.

مواد لازم برای تهیه مک اند چیز

۳ پیمانه ماکارونی یا پاستای خام به شکل دلخواه
۲ پیمانه شیر
۱ الی ۲ پیمانه پنیر چدار یا پنیر پیتزا
۱ الی دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
۱ قاشق غذاخوری آرد
۱ قاشق مرباخوری سیر رنده شده
کره به مقدار لازم
سس با طعم دلخواه در صورت تمایل

 

 

طرز تهیه و دستور پخت مک اند چیز

۱. ابتدا یه قابلمه آب رو روی حرارت میذاریم و بعد حدود ۱ الی ۲ قاشق روغن داخل آب میریزیم تا از چسبیدن ماکارونی به هم جلوگیری کنه و وقتی جوش اومد ماکارونی‌ها رو داخلش میریزیم تا خوب نرم بشن و وقتی در حدی نرم شدن که آماده خوردن بودن آبکششون میکنیم.

۲. تا ماکارونی نرم میشه باید سسش رو حاضر کنیم. پس سیر و کره رو کمی با هم تفت میدیم فقط در حدی که کره مزه سیر رو بگیره و احتیاجی نیست تا سیر سرخ بشه. و بعد آرد رو هم اضافه میکنیم.

۳. کمی آرد رو تفت میدیم تا خوب با کره مخلوط بشه. مخلوط شدن آرد کره باعث میشه تا بعد از اضافه کردن شیر آردمون گوله نشه.

۴. حالا شیر رو کم کم اضافه کرده و خوب همش میزنیم تا آرد داخلش مخلوط بشه.

۵. وقتی شیر قوام اومد و غلیظ شد پنیر چدار یا پنیر پیتزا و پنیر پارمزان رو اضافه میکنیم. (مقدار پنیر بسته به سلیقه خودتون داره می تونین از یک الی دو پیمانه پنیر استفاده کنین) سس رو هم میزنیم تا پنیر آب شده و سسمون یکنواخت بشه.

۶. مرحله آخر چاشنی دلخواهمون هم اضافه میکینیم من از کمی سس تند استفاده کردم. البته میتونیم از چاشنی اصلا استفاده نکنیم.

۷. در کل آماده شدن سس یک ربع بیشتر طول نمیکشه. حالا ماکارونی رو که نرم شده و آبکش هم کردیم به سس اضافه میکینم.

۸. ماکارونی و سس رو کمی هم میزنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا غلظت سس به حد دلخواهمون برسه.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top