امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 6481 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۴ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

این سیب زمینی با ادویه‌ های مختلفی پوشانده می‌شود و طعم بی نظیری دارد.

زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه.

زمان پخت: ۱۰ دقیقه.

مواد لازم

۵۰۰ گرم سیب زمینی کوچک؛ پخته شده و پوست کنده شده
دو قاشق غذاخوری روغن پخت و پز
یک قاشق چایخوری زیره
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق غذاخوری پودر گشنیز
یک دوم قاشق چایخوری پودر زردچوبه
یک قاشق چایخوری پودر انبه
یک دوم قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا
نمک به میزان لازم
برگ گشنیز خرد شده برای تزیین

 

 

طرز تهیه

ابتدا روغن را در یک ظرف گرم کنید و زیره را به آن اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و تمامی ادویه جات را به آن اضافه نمایید.

چند ثانیه تفت دهید و سپس دو قاشق غذاخوری آب را به همراه سیب زمینی و نمک اضافه کنید.

تمامی مواد را خوب ترکیب کنید تا سیب زمینی طعم دار شود.

درب آن را بگذارید و به مدت ۵ دقیقه با حرارت کم بپزید.

در این زمان آب باید تبخیر شده باشد.

سیب زمینی را تفت دهید تا به خوبی با ادویه‌ها پوشش داده شود.

حرارت را خاموش کنید.

روی سیب زمینی گشنیز بریزید و سرو کنید.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top