add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); کرونا ویروس هنوز به ایران نرسیده است – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 6514 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۹ |
۰
| 14
ارسال به دوستان
پ

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌ رسانی وزارت بهداشت آخرین وضعیت بروز کرونا ویروس در خاورمیانه و همچنین اقدامات مراقبتی ایران علیه این بیماری را تشریح کرد.

به گزارش کرج رسا، دکتر کیانوش جهانپور در گفتگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت بروز کرونا ویروس در خاورمیانه گفت: این ویروس در خاورمیانه تنها در امارات متحده عربی مشاهده و موارد ابتلا به آن تایید شده است.

وی تاکید کرد که تا شامگاه چهارشنبه ۹ بهمن ماه، هیچ‌یک از موارد مشکوک به کرونا ویروس در کشور ما به این بیماری مبتلا نبودند و با توجه به نتایج آزمایشات، این افراد از مراقبت بهداشتی خاص، خارج شدند.

جهانپور با تاکید بر اینکه کلیه اقدامات مراقبتی و غربالگری در مبادی ورودی کشور با تمام امکانات لازم ادامه خواهد یافت، افزود: البته بدیهی است که هیچ اقدام قطعی برای مقابله کامل با انتشار این ویروس در هیچ کجای دنیا وجود خارجی ندارد و همه اقدامات انجام شده و مراقبت‌های در حال انجام برای کند کردن ورود، محدود کردن انتشار و کاهش شیوع احتمالی است.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌ رسانی وزارت بهداشت مجددا تاکید کرد که کلیه مبادی مرزی اعم از هوایی، زمین و دریایی تحت پوشش اقدامات مراقبتی و غربالگری قرار دارند و با موارد مشکوک به این بیماری در قالب دستورالعمل برخورد می‌شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top