امروز: دوشنبه, ۲۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 15 جماد ثاني 1446 | 2024-12-16
کد خبر: 71337 |
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۳ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

جشنواره عرضه و طبخ آبزیان در آستانه شب یلدا، در مرکز پرورش ماهی کاسپین (ماهی سرای کرج) از روز پنجشنبه به مدت ۲ هفته آغاز شد.

مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان البرز به خبرنگار ایرنا در خصوص اهداف برگزاری جشنواره طبخ آبزیان گفت: مصرف آبزیان تاثیر مهمی بر سلامت انسان و پیشگیری از بروز انواع بیماری ها دارند

لذا هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ مصرف آبزیان به عنوان غذای سلامتی است.

لاله ضیاییان در خصوص سرانه مصرف آبزیان در استان البرز افزود: سرانه مصرف آبزیان در البرز ۱۰ کیلوگرم است و این در حالی است که مصرف سرانه آبزیان در کشور معادل ۱۳.۳۸ کیلوگرم می باشد.

وی با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف ماهی در البرز نسبت به میانگین کشوری، اظهار داشت: برگزاری جشنواره های عرضه مستقیم ماهی و همچنین آموزش پخت و نحوه مصرف ماهی می تواند تاثیر بسیار خوبی درافزایش مصرف آبزیان داشته باشد.

مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان البرز گفت: بیشتر فعالیت های آبزی پروری در استان در قالب استخرهای ۲ منظوره کشاورزی انجام می گیرد که با افزایش بهره وری آب کشاورزی، اثرات بسیار مثبتی در بهبود کیفیت و غنی سازی آب خروجی استخرها و کیفیت محصولات کشاورزی و همچنین افزایش درآمد خانوارهای روستایی و تامین پروتئین مورد نیاز استان دارد.

وی افزود: در سال ۱۳۹۹با فعالیت ۱۳۲ واحد پرورش ماهی میزان ۲ هزار و ۵۵۰ تن انواع ماهیان پرورشی شامل ماهیان سردآبی و گرم آبی و همچنین با فعالیت ۲۶ واحد پرورش ماهی زینتی ۱۴.۵میلیون قطعه ماهی زینتی در استان تولید شد.

ضیاییان خاطرنشان کرد: این تولیدات علاوه بر تولید و تامین بخشی از پروتئین مورد نیاز استان و ارز آوری موجب اشتغال افزون بر ۱۲۱۶ نفر به طور مستقیم شد.

وی تصریح کرد: زنجیره تامین و تولید شیلاتی استان شامل واحدهای تکثیر و تفریخ ماهی (تولید بچه ماهی ) ، واحدهای پرورش ماهی، مراکز عمل آوری، بسته بندی، کارخانه خوراک آبزیان می باشد.

در البرز بیش از ۱۰۰ گونه ماهی زینتی و ماهیانی سردابی همچون قزل آلا و کپور پرورش می یابند.

جشنواره عرضه و طبخ آبزیان توسط بخش خصوصی ( شرکت البرز کاسپین) اجرا گردیده است و برنامه های جشنواره شامل عرضه مستقیم ماهی و همچنین آموزش طبخ آبزیان و عرضه ماهی طبخ شده به عموم است.

شرکت البرز کاسپین (ماهی سرای کرج) در کرج حصار خط دو‬‎ واقع شده و سالانه حدود ۳۰۰ تن ماهی قزل آلا تولید می کند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top