add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); استعفای اعتراضی و شجاعانه رئیس آموزش و پرورش ناحیه ۴ کرج – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 80410 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۲ |
۱
| 10
ارسال به دوستان
پ

امروز شاهد حرکت شجاعانه و قابل ستایش “مراد مالمیر” رئیس آموزش و پرورش ناحیه ۴ کرج هستیم. وقتی ایشان با پیگیری های مستمر قانونی نتوانستند روح زخمی فرهنگیان را تسکین دهند در اقدامی شایسته و اعتراضی از پست خود استعفا نمودند.

✍️ رضا قاسمپور

در پی کتک خوردن ناظم یکی از مدارس ناحیه ۴ البرز از سوی اولیا در حضور تمامی دانش آموزان! متاسفانه واکنش مناسب و درخوری از سوی مسئولین استانی و ملی را شاهد نبودیم لذا عملا روح زخمی فرهنگیان آن هم در هفته گرامیداشت معلم با حرکات نمایشی و کم مایه در حال لوث شدن و فراموشی است.

راستی اگر جای ضارب و مضروب عوض میشد واکنش وزیر آموزش و پرورش و سایر مسئولین استانی و ملی در همین حد باقی می ماند؟

در همین راستا امروز شاهد حرکت شجاعانه و قابل ستایش “مراد مالمیر” رئیس آموزش و پرورش ناحیه ۴ کرج هستیم. وقتی ایشان با پیگیری های مستمر قانونی نتوانستند روح زخمی فرهنگیان را تسکین دهند در اقدامی شایسته و اعتراضی از پست خود استعفا نمودند.

باشد که سایر مسئولین ما نیز از ایشان یاد گرفته و در جایی که به هر دلیل نمی توانند از حقوق شهروندی زیر مجموعه خود و سایر احاد مردم حراست نمایند حداقل با استعفای اعتراضی مردم را متوجه این قصورات و کاستی ها نمایند.

این در حالیست که برابر ماده ۶۰۸ و ۶۰۹ قانون مجازات اسلامی، توهین، فحاشی و ضرب و شتم کارکنان دولت در حال انجام وظیفه از سه تا شش ماه حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق خواهد داشت.

نجابت ناظم مدرسه در برابر هتک حرمت ساحت مدرسه، فحاشی و ضرب و شتم یک شخص در محل کار  و حمایت برخی از اولیاء فهیم ستودنیست.

ولی بحث توهین آشکار و هتک حرمت و چنگ انداختن به ساحت فرهنگ چه می شود؟ چه تضمینی وجود دارد که از فردا سایر فرهنگیان از جانب سایر هتاکان کتک نخورده و این بی حرمتی فراگیر نشود؟

متن استعفای مراد مالمیر بدین شرح است

بسمه تعالی

مدیر کل محترم آموزش و پرورش استان البرز

سلام علیکم ؛

با درود و صلوات به پیشگاه پیامبر عظیم الشأن اسلام (ص) که به عنوان معلم بشریت مبعوث شدند.

با عنایت به اینکه در هفته گرامیداشت مقام شامخ معلم در یکی از مدارس ناحیه ۴ کرج، مراسم بزرگداشتی در حال برگزاری بود یکی از شهروندان در حرکتی عجیب،  همکار محترم ما را هتک حرمت نمودند و در مقابل شاهد رفتار کریمانه و ایثارگرانه همکار گرامی بودیم علیرغم برنامه آشتی، عذرخواهی و گذشت که با حضور معتمدین محل و مدرسه انجام گردید، لکن صرفاً به منظور التیام قلب جریحه دار شده و روح آزرده خاطر معلمان عزیز و رضایتمندی جامعه فرهنگیان از سمت خود استعفا می نمایم و بر این باورم که حفظ شأن و منزلت معلم موجب پیشرفت و تعالی جامعه اسلامی می گردد و معلمان ستارگان هدایت و چراغ فروزان راه انسانیت خواهند بود.

والسلام علی من التبع الهدی

مراد مالمیر

مدیر آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج

 

 

 

 

رضا قاسمپور
گزارش: رضا قاسمپور
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

تعداد نظرات منتشر شده: 1
  1. نویسنده :ناشناس
    تاریخ : 13 / می / 2022 | 14

    آفرین به غیرت برادر بزرگوارمان جناب مالمیر

    سال ها در ناحیه یک و در مدرسه شهید آشتیانی از حسن مدیریت ایشان بهره مند بودیم. خداوند عمر با عزت به ایشان و خانواده محترمشان عنایت فرماید.

Scroll to Top