بلال یکی از خوشمزهترین و خاطرهانگیزترین خوراکیهایی است که از دوران کودکی تا بزرگسالی طرفدار دارد و همه ما خاطرات خوشی را از کباب کردن و خوردن بلال در روزهایی خاص داریم. در این مطلب انواع روشهای پخت بلال همراه با طرز تهیه چهار مدل سس خوشمزه برای پوشش بلال آموزش داده شده است.
به گزارش کرج رسا، تقریبا همه با این روش سنتی کباب کردن بلال آشنا هستیم که آن را روی آتش و زغال کباب میکنیم؛ سپس بلال پخته را داخل سطلی از مخلوط آب و نمک میگذاریم تا مزهدار شود. این یک روش تکراری و البته خالی از هیجان است!
پیشنهاد ما این است که آب و نمک را کنار بگذارید و همراه ما شوید تا طرز تهیه چهار مدل بلال مزهدار شده خوشمزه را به شما آموزش بدهیم، بعد از این مطمئن باشید که دیگر به سراغ آب و نمک نخواهید رفت. در ادامه این مطلب انواع روشهای پخت بلال همراه با طرز تهیه چهار مدل سس خوشمزه برای پوشش بلال تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
روشهای پخت بلال
قبل از اینکه بلال را طعمدار کنید، باید اول آن را بپزید. برای پخت بلال سه روش به شما پیشنهاد میکنیم که میتوانید به صورت دلخواه هرکدام را که میپسندید، انتخاب کنید.
روش اول
بلالها را پوست کنید؛ سپس پوستهای تازه و جوان بلال را کف یک ماهی تابه بزرگ بگذارید. بلالهای پوست کنده را روی آن بچینید؛ سپس یک لیوان شیر را همراه با دو لیوان آب داخل ماهی تابه بریزید و اجاق گاز را روشن کنید. حرارت را کم کنید و چهل دقیقه زمان بدهید تا بلال بپزد. هر ده دقیقه یکبار بلالها را پشت و رو کنید.
روش دوم
بلالها را با پوست داخل فر یا تستر بگذارید و نیم ساعت زمان بدهید تا بلالها بپزند. بعد از پخت، پوست بلال را جدا کنید.
روش سوم
همان روش سنتی خودمان است. بلالها را پوست کنید؛ سپس روی آتش منقل یا کبابپز و یا روی اجاق گاز کبابی کنید.
طرز تهیه بلال با سس بلال مکزیکی
مواد لازم
قارچ: ۵ عدد
کره: ۲۰ گرم
شیر: نصف فنجان
پنیر پیتزا: یک فنجان
نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه
قارچها را به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید. کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا آب شود؛ سپس قارچهای خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا آب قارچ کشیده شود. حالا شیر را اضافه کنید و هم بزنید. صبر کنید تا شیر به جوش بیاید؛ سپس پنیر پیتزا را اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش کنید. مواد را آنقدر هم بزنید تا پنیر پیتزا کاملا آب شود و در آخر آویشن، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. این سس خوشمزه را روی بلال پخته بریزید و با کمک دست پخش کنید تا همه جای بلال را بپوشاند.
طرز تهیه بلال با سس انار
مواد لازم
رب انار ملس: ۱ قاشق غذاخوری
آب انار: نصف فنجان
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه
رب انار را داخل یک کاسه بریزید؛ سپس آب انار را اضافه کنید و هم بزنید تا رقیق شود و در آخر به سس نمک بزنید. سس انار آماده را روی بلال پخته بریزید و دورتادور آن پخش کنید.
طرز تهیه بلال با سس کره
مواد لازم
کره: ۲۵ گرم
سیر رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
کره را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه بریزید و سیر رنده شده را همراه با جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. حالا سس آماده را روی بلال پخته داغ بمالید و همه سطح بلال را با سس بپوشانید.
طرز تهیه بلال با سس کرانچی
مواد لازم
سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
پودر کرانچی (یا پفک کرانچی پودر شده): ۱ فنجان
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه
سس مایونز و آبلیمو را داخل یک کاسه بریزید؛ سپس نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا رقیق شود. پودر کرانچی یا پفک کرانچی را که از قبل با گوشتکوب کوبیده یا آسیباب کردهاید، داخل یک کاسه دیگر بریزید. حالا بلال پخته را با سسی که آماده کردهاید، کاملا آغشته کنید و در آخر پودر کرانچی را روی بلال بریزید تا همه قسمتهای آن را بپوشاند. نوش جان.
منبع: برترینها
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.