یک متخصص تغذیه گفت: اسید اولئیک موجود در روغن زیتون قابلیت اکسید شدن را دارد و برای سرخ کردنیهای طولانی مدت بسیار مضر است.
به گزارش کرج رسا، نرگس جوزدانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره پخت مواد غذایی با روغن زیتون گفت: اسید چرب موجود در روغن زیتون با نام اسید اولئیک در میان متخصصان علوم تغذیه شناخته شده است که این اسید با پیوند تک زنجیر در خود تنها برای پخت و پزهای کوتاه مدت مانند تفت دادن غذا یا پخت برنج مناسب است.
وی افزود: اسید اولئیک موجود در روغن زیتون قابلیت اکسید شدن را دارد و برای سرخ کردنیهای طولانی مدت با حرارات بالا مانند کدو بادمجان، کتلت و دستگاه سرخ کن به هیچ وجه توصیه نمیشود چرا که این عمل باعث از بین رفتن خاصیتهای درون مواد غذایی و همچنین خود روغن زیتون خواهد شد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به مضرات روغن زیتون اظهار کرد: تمام روغنهای موجود در بازارانرژی بالایی دارند و هر ۱ گرم از روغنها دارای ۹ گرم انرژی است.
جوزدانی تصریح کرد: به عقیده خیلیها روغن زیتون کاملا مفید است و مصرف بیش از حد آن هیچ ایرادی ندارد، اما این کاملا اشتباه است و مصرف زیاد تمامی روغنها باعث افزایش بافتهای چربی و در نهایت اضافه وزن خواهد شد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: همه روغنها به علت پر انرژی بودن برای بدن مخصوصا کبد انسان مضر هستند و باید در استفاده از آنها کاملا احتیاط کرد.
جوزدانی درباره میزان استفاده از روغن زیتون گفت: برای افراد مختلف میزان مصرف روغنها کاملا متفاوت است، ولی در برنج و خورشت دو قاشق غذا خوری کفایت میکند و کسانی که هیچ چربی اضافی در بدن خود ندارند بهتر است برای حفظ سلامت جسمانی خود استفاده از روغنها را محدود کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص روغن زیتون گفت: روغن زیتون برای پیشگیری از بیماریهای قلبی- عروقی هم به شدت توصیه میشود. به عقیده اکثر متخصصان تغذیه روغن زیتون یک روغن کاملا مفید برای هر رده سنی است و مصرف آن به میزان کم توصیه میشود.
جوزدانی در پایان گفت: روغن زیتون به علت نداشتن ویتامین D، کلسیم و منیزیم هیچ تاثیر بر پوکی استخوان ندارد و این باور به اشتباه در میان افراد جامعه مطرح شده است.
-
برچسب ها:
- اسید اولئیک
- روغن زیتون
- متخصص تغذیه
- نرگس جوزدانی
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
آغاز بکار دهمین نمایشگاه گل و گیاه، صنایع دستی و سوغات در هشتگرد
آغاز بکار دهمین نمایشگاه گل و گیاه، صنایع دستی و سوغات در هشتگرد
-
تغییر ساعت کاری ادارات استان تهران و تعطیلی پنج شنبه ها تا پایان تابستان
تغییر ساعت کاری ادارات استان تهران و تعطیلی پنج شنبه ها تا پایان تابستان
-
تغییر ساعت کاری کارکنان قوه قضاییه از ۲۰ اردیبهشت تا پایان شهریور
تغییر ساعت کاری کارکنان قوه قضاییه از ۲۰ اردیبهشت تا پایان شهریور
-
خیلی از والدین، عوارض ماده مخدر “گُل” را با علائم بلوغ اشتباه میگیرند
خیلی از والدین، عوارض ماده مخدر “گُل” را با علائم بلوغ اشتباه میگیرند
-
مادر شهید رئیسی خطاب به پزشکیان: سوار هلیکوپتر نشو
مادر شهید رئیسی خطاب به پزشکیان: سوار هلیکوپتر نشو
-
برگزاری ۱۲ محفل انس با قرآن در بقاع متبرکه شاخص البرز
برگزاری ۱۲ محفل انس با قرآن در بقاع متبرکه شاخص البرز
-
کشف ٨ دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در روستای آتشگاه
کشف ٨ دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در روستای آتشگاه
-
ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه، ساعت ۶ صبح الی ۱۳ است
ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه، ساعت ۶ صبح الی ۱۳ است
-
نماینده مجلس: قوانین زائد در کشور اصلاح یا کنار گذاشته می شوند
نماینده مجلس: قوانین زائد در کشور اصلاح یا کنار گذاشته می شوند
-
ادعای ترامپ: بمباران یمن متوقف میشود و خبری مهم در راه است
ادعای ترامپ: بمباران یمن متوقف میشود و خبری مهم در راه است
-
۲ هزار زمین آماده واگذاری به خانواده های دارای چند فرزند استان البرز
۲ هزار زمین آماده واگذاری به خانواده های دارای چند فرزند استان البرز
-
بدرقه پیکر جانباز و عکاس پیشکسوت البرز تا خانه ابدی
بدرقه پیکر جانباز و عکاس پیشکسوت البرز تا خانه ابدی
-
ویدئو؛ دلیل اینکه تخم مرغت بو بد میگیره میدونی چیه؟
ویدئو؛ دلیل اینکه تخم مرغت بو بد میگیره میدونی چیه؟
-
نقص فنی کامیون در رجایی شهر حادثه آفرید + فیلم و عکس
نقص فنی کامیون در رجایی شهر حادثه آفرید + فیلم و عکس
-
اقدام جهادی در بازگشایی گلوگاه ترافیکی ورودی شیخ آباد
اقدام جهادی در بازگشایی گلوگاه ترافیکی ورودی شیخ آباد
-
استان البرز پیشتاز در تکمیل زنجیره ارزش تولید صنعتی است
استان البرز پیشتاز در تکمیل زنجیره ارزش تولید صنعتی است
-
توسعه آبخیزداری مشارکتی در البرز با حضور بسیج سازندگی
توسعه آبخیزداری مشارکتی در البرز با حضور بسیج سازندگی
-
تلاش میکنیم استعدادها و توانمندی های دانش اموزان تحت پوشش شکوفا شود
تلاش میکنیم استعدادها و توانمندی های دانش اموزان تحت پوشش شکوفا شود
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.