امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 73497 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۳:۱۰ |
428 بازدید
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

سوپ اسپایسی عدس و هویج ترکیبی خوشمزه و تند و سرشار از آهن و کم‌چرب است. با ما همراه باشید و طرز تهیه این سوپ خوشمزه را در ادامه مطلب بخوانید.

به گزارش کرج رسا، این سوپ خوشمزه در کمتر از نیم ساعت آماده می‌شود یا می‌توان آن را در آرام‌ پز تهیه کرد.

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر

زیره: ۲ قاشق چای‌خوری

فلفل خرد شده به مقدار لازم

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

هویج شسته شده و درشت رنده شده: ۶۰۰ گرم

عدس قرمز: ۱۴۰ گرم

آب سبزیجات داغ: یک لیتر

شیر: ۱۲۵ میلی‌لیتر

طرز تهیه سوپ تند عدس و هویج

آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه

پخت: ۱۵ دقیقه

مرحله ۱

یک قابلمه بزرگ را گرم کنید و ۲ قاشق غذاخوری زیره و مقداری فلفل را به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که شروع به پریدن در اطراف تابه کنند و عطرهایشان آزاد شود، سرخ کنید.

مرحله ۲

حدود نصف آن را با قاشق بردارید و کنار بگذارید. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۶۰۰ گرم هویج درشت رنده شده، ۱۴۰ گرم عدس قرمز خرد شده، یک لیتر آب سبزی‌جات داغ و ۱۲۵ میلی‌لیتر شیر را به تابه اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

مرحله ۳

به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید تا عدس‌ها پف کنند و نرم شوند.

مرحله ۴

سوپ را با همزن یا در غذاساز هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله ۵

سوپ را طعم‌دار کرده و با یک ماست ساده و پاشیدن ادویه‌های برشته شده که از قبل نگه داشته شده به پایان برسانید. با نان گرم شده سرو کنید.

 

 

 

منبع: گود فود

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top