add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); جمع آوری واحد تولید آهک فله در ساوجبلاغ – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ساوجبلاغ گفت: یک واحد تولیدکننده آهک فله در حوزه استحفاظی شهرستان ساوجبلاغ جمع آوری شد.

به گزارش مهر، محمد کلاته گفت: در پی گشت و پایش های صورت گرفته توسط کارشناسان محیط زیست و شناسایی یک واحد تولید آهک فله که بالقوه آلاینده محسوب می‌شود، به دلیل ایجاد آلودگی هوا، عدم انجام اقدامات کنترلی لازم و شکایات مردمی، اخطاریه‌های زیست محیطی برای این واحد صادر شد.

وی مطرح کرد: با رصد و پیگیری‌های صورت گرفته توسط این اداره و صدور اخطاریه‌های متعدد با اتمام مهلت اعطایی و عدم اقدام مثبت از سوی مسؤولین واحد، در نهایت نسبت به جمع آوری این واحد آلاینده اقدام شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ساوجبلاغ از گشت و پایش مستمر در سطح شهرستان و بازدید از واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی خبر داد و از واحدهایی که ضوابط و الزامات زیست محیطی را رعایت می‌کنند قدردانی کرد.

کلاته افزود: مدیران این واحدها ملزم به رعایت ضوابط و استانداردهای محیط زیستی هستند و هرگونه فعالیت تولیدی، صنعتی و خدماتی که آلودگی‌های زیست محیطی را به دنبال داشته باشد به محض شناسایی، مورد پیگیری، پایش و در صورت عدم تمکین، رفع نواقص و مدیریت منابع آلاینده، با برخورد قاطع و قانونی این اداره مواجه می‌شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top