add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); رویداد بزرگ مردمی اشتغال در ساوجبلاغ برگزار می‌شود – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز از برگزاری رویداد بزرگ مردمی اشتغال و معرفی مستقیم کارجویان به واحدهای تولیدی در شهرستان ساوجبلاغ خبر داد.

به گزارش کرج رسا، عبدالله دارایی گفت: با ابلاغ مقام عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و پیگیری قرارگاه جهادی اشتغال شهرستان ساوجبلاغ و همکاری مدیریت شهری شهرهای هشتگرد و مهستان و دانشگاه‌های منطقه، فراخوان بزرگ معرفی مستقیم نیروی کار به واحدهای تولیدی در ساوجبلاغ برگزار می‌شود.

وی با اشاره به ایجاد بیش از ۷۰۰ فرصت شغلی در این رویداد افزود: با همکاری کارفرمایان در ۲۵ دی ماه در مجتمع فرهنگی ۹ دی هشتگرد، مدیران واحدهای تولیدی، صنعتی و منابع انسانی شرکت‌های فعال منطقه، به صورت مستقیم با کارجویان گفت وگو و نیروهای انسانی مورد نیاز خود را جذب و استخدام می‌کنند.

به گفته مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز، رویداد مردمی اشتغال، فرصت مناسبی است تا کارفرمایان واحدهای تولیدی و صنعتی در فضای مناسب نیازها و فرصت‌های شغلی خود را ارائه دهند و کارجویان نیز بدون واسطه ضمن گفت وگو با مدیران منابع انسانی و کارفرمایان و ارائه رزومه و تخصص‌های کاری خود در واحدهای تولیدی جذب و استخدام شوند.

دارایی بیان کرد: در رویداد مردمی اشتغال برابر هماهنگی‌های صورت گرفته در فرصت‌های شغلی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی، دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته‌های فنی و مهندسی مورد نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی نیز حضور می‌یابند تا با همکاری دانشگاه آزاد واحدهای نظرآباد و هشتگرد، نسبت به استخدام فارغ التحصیلان دانشگاه اقدام شود.

کارجویان می‌توانند علاوه بر مراجعه مستقیم و حضوری به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ساوجبلاغ، از طریق تماس با شماره تلفن‌های ۰۲۶۴۴۲۲۲۹۱۵ و ۰۲۶۴۴۲۲۴۰۴۵ داخلی ۶ یا ۱۱۸ سوالات خود را در این خصوص مطرح و برای حضور در برنامه فوق ثبت نام کنند.

 

 

مهر

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top