add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); رصد و پایش مستمر قیمت ۱۰۰ قلم کالای ضروری در البرز – شبکه خبری کرج رسا
امروز: دوشنبه, ۱ تیر ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 7 محرم 1448 | 2026-06-22

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز گفت: رصد هفتگی بازار و پایش مستمر قیمت ۱۰۰ قلم کالای اساسی و ضروری موجود در بازار البرز در حال انجام است.

به گزارش کرج رسا، محمد انصاری، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز در هشتمین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان گفت: طبق برنامه ریزی وزارت صمت دستورالعمل‌ موجود برای استان ها، رصد هفتگی بازار و پایش مستمر قیمت ۱۰۰ قلم کالای اساسی و ضروری موجود در بازار البرز در حال انجام بوده و حفظ ثبات بازار در دستور کار همه دستگاه‌های مسئول است.

وی تصریح کرد: در همین چارچوب برنامه نظارت بر بازار استان البرز با همکاری و مشارکت سایر دستگاه‌ها همچون جهاد کشاورزی، پلیس امنیت اقتصادی، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و …، در حال انجام بوده و مستند به آمار موجود، بیشتر کالاهای عرضه شده در سطح بازار از ثبات قیمت برخوردار بوده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز بیان کرد: همزمان با افزایش تقاضای سیمان در سطح بازار، روند تامین این کالا به سبب بروز برخی محدودیت های ایجاد شده در حوزه تولید که منبعث از ناترازی انرژی و تعطیلی بالاجبار واحدهای تولیدکننده در ایام هفته است، شاهد این تغییرات قیمتی هستیم که طی چند روز آینده این مشکل مرتفع و قیمت ها متعادل خواهد شد.

انصاری در پایان اعلام کرد: از طریق مذاکرات انجام شده با تعدادی سرمایه‌گذار خارجی در تلاش هستیم امکان احداث یک واحد بزرگ صنعتی تولید لاستیک را در استان البرز فراهم آوریم و در این راستا گام خوبی برداشته شده که امیدواریم به زودی منتهی به نتیجه شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top