add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); جشنواره مینی والیبال دختران استان البرز برگزار شد – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23

جشنواره مینی والیبال دختران استان البرز همزمان با گرامیداشت هفته تربیت بدنی به میزبانی خانه والیبال برگزار شد.

به گزارش کرج رسا، این مسابقات در سه رده سنی و با حضور بیش از ۹۰ تیم از باشگاه‌ها، آکادمی‌ها و پایگاه‌ استعدادیابی شهرستان اشتهارد در روزهای پنجشنبه و جمعه در خانه والیبال البرز برگزار شد.

 

 

رییس هیات والیبال استان البرز در حاشیه این مراسم گفت: همزمان با گرامیداشت هفته تربیت بدنی و به منظور ایجاد نشاط و شادابی در بین ورزشکاران والیبال و کشف استعدادهای برتر این دوره از مسابقات بین دختران برگزار شد.

 

 

“عبدالرضا کریم نیا” ضمن اشاره به وجود استعدادهای خوب در استان اظهار داشت: برگزاری چنین جشنواره‌هایی برای آینده والیبال استان بسیار مفید و اثربخش می‌باشد.

وی تصریح کرد: هیات والیبال استان البرز تلاش می‌کند تا از استعدادهای جوان و نوپای استان حمایت کند و نوجوانان شرکت کننده در این دوره از مسابقات در سه رده سنی متولدین سال ۸۹ تا ۹۰ ، متولدین سال ۹۰ تا ۹۱ و متولدین سال ۹۱ به بعد بودند که در ۲ روز متوالی با یکدیگر رقابت کردند.

 

 

کریم نیا افزود: این مسابقات را ۱۰ داور درجه یک قضاوت کردند و نماینده هیات به منظور کشف استعدادهای برتر در تمام طول مسابقات حاضر بود. بازیکنان مستعد این دوره از مسابقات زیر نظر هیات و تحت نظر مربیان حرفه‌ای به تمرینات خود ادامه خواهند داد.

در پایان از قهرمانان با اهدای لوح و مدال تقدیر شد.

استان البرز حدود ۶۰ تیم والیبال در لیگ برتر و دسته یک کشور دارد و بیش از ۲۶ هزار ورزشکار بیمه شده رسمی در بانک اطلاعات فدراسیون والیبال حضور دارند.

 

 

ایرنا

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top