add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); مقابله سریع با عوامل انشعاب های غیرمجاز گاز طبیعی در چهارباغ – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23

مدیر عامل شرکت گاز استان البرز از آغاز طرح ضربتی برخورد با استفاده کنندگان انشعابات غیرمجاز گاز طبیعی در شهرستان چهارباغ خبر داد.

کامران ایمانی فولادی در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرح باتوجه به ناترازی در سبد انرژی که در فصل سرما وجود دارد و با وجود انشعابات غیرمجاز در شهرها و روستاها مورد توجه قرار گرفت.

وی بیان کرد: بر این اساس اکنون ۲۴ هزار ویلای دارای استخر آب گرم شناسایی شده که برخورد قانونی با حضور مراجع قضایی انجام می شود.

مدیرعامل گاز استان البرز افزود: استفاده غیرمجاز انشعابات گاز طبیعی باعث اعمال محدودیت در نیروگاه ها و صنایع شده و حتی در زمستان هم مناطق مسکونی دچار افت فشار می شود که شرکت گاز ملی ایران و استان البرز بدون مماشات با ضوابط قانونی ضمن جمع آوری و قاطعانه با افراد سودجو برخورد خواهد کرد.

ایمانی افزود: حدود ۷٠ درصد گاز تولیدی در بخش خانگی مصرف می شود و از تمام شهروندان تقاضا داریم ضمن رعایت الگوی مصرف و مدیریت دما در منازل، خادمان خودشان را در تامین کنندگان انرژی همراهی نمایند تا شاهد افت فشار و قطعی نباشیم.

مدیر عامل شرکت گاز البرز تاکید کرد: بدون شک هرگونه استفاده غیرمجاز از گاز طبیعی علاوه بر مخاطرات جانی و مالی فراوان و حوادث جبران ناپذیر، سبب اخلال در نظم گازرسانی و تضییع حقوق دیگر مشترکان شده و به طور قطع پیگیری لازم از ناحیه شرکت گاز مطالبه شهروندان قانونمدار است.

اداره گاز شهرستان چهارباغ دارای ۲۵ هزار مشترک شهری و۱۶ هزار مشترک روستایی ، ۱۶۸ مشترک صنعتی و ۲۵۷ مشترک کشاورزی است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top