add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); نگاه شورای شهر به فضای سبز، تخصصی و فراتر از مناسبتهای فصلی است – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23

سخنگوی شورای اسلامی شهر کرج، در حاشیه بازدید از یازدهمین جشنواره لاله‌ها، بر اهمیت توسعه متوازن فضای سبز شهری تأکید کرد و به خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر کرج گفت: افزایش سرانه فضای سبز یکی از رویکردهای اصلی شورای ششم بوده و در سال‌های اخیر تلاش شده این شاخص در مناطق مختلف شهر به شکل هدفمند و اصولی ارتقاء یابد.

علی قاسم پور با بیان اینکه جشنواره‌هایی نظیر جشنواره لاله‌ها فرصت خوبی برای ارزیابی دستاوردهای مدیریت شهری در حوزه منظر و فضای سبز هستند، اظهار داشت: مسأله ما تنها برگزاری رویدادهای مقطعی نیست، بلکه هدف اصلی ایجاد زیرساخت‌های پایدار برای بهره‌مندی همه شهروندان از فضای سبز و طبیعت در تمام طول سال است.

در دوره ششم شورا، نگاه به فضای سبز صرفاً تزئینی یا تبلیغاتی نبوده

قاسم‌پور افزود: در دوره ششم شورا، نگاه به فضای سبز صرفاً تزئینی یا تبلیغاتی نبوده، بلکه با رویکرد تخصصی و مبتنی بر عدالت فضایی، پروژه‌های متعددی در زمینه احداث پارک‌های محلی، بوستان‌های موضوعی، و ساماندهی فضای سبز معابر شهری به اجرا درآمده است.

سخنگوی شورای شهر با اشاره به تفاوت نیازهای مناطق مختلف کرج ادامه داد: در مناطق کم‌برخوردار، توجه ویژه‌ای به جبران عقب‌ماندگی‌های سرانه فضای سبز شده و پروژه‌هایی در دست اقدام است که به مرور اثرات مثبت آن‌ها در زیست شهری نمایان خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: امروز شهرها با چالش‌های زیست‌محیطی و جمعیتی جدی روبه‌رو هستند، و ما باید با برنامه‌ریزی علمی، سرانه فضای سبز را همگام با رشد جمعیت و توسعه شهری ارتقا دهیم.

قاسم‌پور تصریح کرد: افزایش کیفیت فضاهای سبز، تنوع‌گونه‌ای، و پیوند میان شهر و طبیعت از اولویت‌هایی‌ست که در شورای ششم با جدیت دنبال شده و جشنواره‌هایی نظیر لاله‌ها، فرصتی برای گفتگو پیرامون این تلاش‌ها و برنامه‌های آینده است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top