add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); اتحاد و همدلی، سوخت موشک های شلیک شده به قلب دشمن بود – شبکه خبری کرج رسا
امروز: دوشنبه, ۱ تیر ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 7 محرم 1448 | 2026-06-22

رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر کرج گفت: هدایت و راهبری‌های حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب،بصیرت و آگاهی مردم دو رکن اساسی پیروزی ایران بر دشمن صهیونیستی بود.

به گزارش کرج رسا، علیرضا رحیمی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر کرج در خصوص جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی اسرائیل و آمریکای جنایتکار علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: از دیرباز از یهود کینه به دل داریم و جزء دشمنان اصلی اسلام به شمار می‌آیند؛ طبیعی‌ست که در دوران آخرالزمان جبهه ظلم که سمبلش اسرائیل و آمریکاست و جبهه حق، مسلمین و شیعیان که سمبل آن کشور ایران هست جنگ صورت گیرد.

علیرضا رحیمی نایب‌رییس کمیسیون فرهنگی با بیان اینکه جنگ ۱۲ روزه دومین جنگی‌ست که به کشور تحمیل شده و ملت با همه قدرت، همت و سرسختی با دشمنان می‌جنگد، اظهار داشت: وحدت کلمه ای که امروز در کشور رقم خورده از محاسبات آمریکا خارج بود و این پیروزی به تمام شهروندان کشور عزیزمان تعلق دارد.

رحیمی افزود: هدایت‌ و راهبری‌های حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای(مدظله) و اتحاد، همدلی و صبر مردم عزیز در برابر خسارت‌هایی که به کشور و برخی از خانواده‌ها و شهروندان وارد شد، باعث شد این نصرت و پیروزی به ایران تعلق گرفته و به اقتدار جهانی تبدیل شود.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر کرج از سپاه عزیز و پر اقتدار، ارتش با افتخار و فراجای همیشه در صحنه تشکر کرد و اقدام قاطبه و منسجم حوزه های نظامی را قابل انتظار دانست .

 

 

کرج امروز

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top