add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); اجرای طرح غربالگری روانشناختی دانش آموزان البرز – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23

مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز از اجرای طرح غربالگری روانشناختی دانش آموزان این استان در قالب برنامه ملی نماد خبر داد.

به گزارش کرج رسا، فرزاد شعبانی در نشست وبیناری وزارت آموزش و پرورش در زمینه تشریح برنامه ملی نظام مراقبت اجتماعی از دانش آموزان (نماد) افزود: طرح غربالگری روان شناختی دانش آموزان که در قالب برنامه ملی نماد در مدارس متوسطه و ابتدایی این استان انجام می شود را با جدیت دنبال می کنیم زیرا اقدامات مداخله ای می تواند در پیشگیری از آسیب های اجتماعی نقش بسیار موثری داشته باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز گفت: این برنامه با هدف اطلاع از وضعیت سلامت روان دانش‌آموزان برای خودآگاهی، اجرای اقدام‌های پیشگیرانه و رشدمدارانه در مدارس اجرا می‌شود که در طرح غربالگری، آسیب‌های روان‌شناختی، تشخیص، درمان و ارجاع به مراکز تخصصی مورد توجه قرار دارد.

وی افزود: این برنامه بر اساس سند تحول بنیادین آموزش‌ و پرورش و در برنامه ششم توسعه و قانون حمایت از اطفال و نوجوانان مکلف شده ایم که در راستای ارتقای سلامت روان دانش‌آموزان غربالگری را انجام دهیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز یاد آوری کرد: با توجه به سخت بودن حوزه آسیب‌های اجتماعی اولین نکته دغدغه‌مندی مربیان و مدیران مدارس در اجرای غربالگری است.

 

 

شعبانی با بیان اینکه برای غربالگری نیاز به پایشی از وضعیت موجود داریم و باید شناسایی به‌موقع داشته باشیم ، خاطرنشان کرد: ما بیشتر از همه با جنبه پیشگیرانه موارد را دنبال می‌کنیم.

وی یادآورشد: اگر بر اساس پرسش‌نامه دانش‌آموز در این مرحله در مقیاس‌های سلامت روان مسئله‌ای داشته باشد مشاور مدرسه رسیدگی کرده و خانواده دانش‌آموز را در جریان قرار می‌دهد و با ارجاع به مراکز مشاوره اقدامات لازم انجام می شود.

شعبانی با بیان اینکه برای غربالگری نیاز به پایشی از وضعیت موجود داریم و باید شناسایی به‌موقع داشته باشیم، اضافه کرد: ما بیشتر از همه با جنبه پیشگیرانه موارد را دنبال می‌کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش البرز با تاکید به استفاده از ظرفیت دانش‌آموزان برای کمک کردن به خود دانش‌آموزان در راستای کاهش آسیب اجتماعی، افزود: هویت‌بخشی به دانش‌آموز، نقش دادن به آنها و افزایش عزت نفس تنها راه نجات دانش‌آموزان، جوانان و نوجوانان از آسیب‌های اجتماعی است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top