add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); انسداد ۱۳۶ چاه و شناسایی ۴.۸۷ میلیون مترمکعب اضافه برداشت – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23

از ابتدای فروردین ۱۴۰۴ تا پایان آذرماه، اداره امور منابع آب شهرستان کرج مجموعه‌ای از اقدامات نظارتی و حفاظتی را با هدف صیانت از منابع آب زیرزمینی اجرا کرده است.

به گزارش کرج رسا، مهدی مقصودی؛ سرپرست اداره امور منابع آب کرج با اشاره به نتایج این اقدامات گفت: “در این بازه زمانی، ۱۳۶ حلقه چاه غیرمجاز در سطح شهرستان کرج مسدود شد که حجم صرفه‌جویی حاصل از این اقدام حدود ۰.۱۸ میلیون مترمکعب برآورد می‌شود.”

وی افزود: “در راستای مقابله با فعالیت‌های غیرقانونی، ۱۶ مورد ادوات حفاری غیرمجاز شناسایی و توقیف شده و هم‌زمان نصب ۱۲۱ دستگاه کنتور هوشمند بر روی چاه‌های مجاز با هدف مدیریت و کنترل برداشت آب انجام گرفته است.”

 

 

سرپرست اداره امور منابع آب کرج با اشاره به برخورد با تخلفات بهره‌برداران تصریح کرد: “در این مدت، ۱۱۲ حلقه چاه مجاز دارای تخلف و همچنین چاه‌های تعیین‌تکلیفی فرم‌های یک و پنج پلمب شده و با متخلفان مطابق ضوابط قانونی برخورد شده است”.

مقصودی ادامه داد: “لغو اعتبار ۱۲۵ حلقه چاه متروکه و ۳۵ حلقه چاه کشاورزی فاقد شرایط بهره‌برداری نیز در دستور کار قرار گرفته و اجرا شده است”.

وی در پایان گفت: “بر اساس پایش‌های انجام‌شده، ۱۰۴ حلقه چاه مجاز دارای اضافه‌برداشت شناسایی شد که مجموع حجم اضافه‌برداشت آن‌ها حدود ۴.۸۷ میلیون مترمکعب برآورد شده و اقدامات قانونی لازم در این خصوص در حال پیگیری است.”

 

 

روابط عمومی شرکت آب منطقه ای البرز

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top