add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); کمک استانداری البرز برای تامین تجهیزات حفاظت از سلامت کادر درمان – شبکه خبری کرج رسا
امروز: دوشنبه, ۱ تیر ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 7 محرم 1448 | 2026-06-22
کد خبر: 14022 |
تاریخ انتشار : ۰۱ تیر ۱۴۰۵ - ۲۳:۵۴ |
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

نماینده عالی دولت در استان البرز و معاونانش نیمی از حقوق یک ماه خود را برای کمک به تامین امکانات لازم جهت تهیه لباس و تجهیزات ایمنی کادر درمان استان اختصاص دادند.

به گزارش کرج رسا به نقل از روابط عمومی استانداری البرز، شهبازی با تاکید بر ضرورت همراهی مردم برای توقف شیوع کرونا، افزود: زنجیره این بیماری تنها با همراهی مردم و ماندن در خانه قطع می شود.

وی با قدردانی از همراهی مردم البرز بویژه همکاری داوطلبانه اصناف، ادامه داد: تاکنون سازمان های مردم نهاد و گروه های مختلف اجتماعی با راه اندازی پویش های مردمی تاثیر بسزایی در کاهش سیر شیوع کرونا در البرز داشته اند.

شهبازی گفت: کادر درمان استان در خط مقدم مقابله با کرونا حضور دارند و ایجاد بسترهای حفاظت از سلامت آنها بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: اکنون باید دست در دست هم دهیم و علاوه بر تامین تجهیزات پزشکی جهت درمان بیماران مبتلا به کرونا، به تهیه لباس و تجهیزات ایمنی برای کادر درمان استان نیز همراه دولت باشیم.

استاندار البرز با قدردانی از همراهی همیشگی خیرین سلامت، اضافه کرد: از تمامی خیرین و عموم مردم تقاضا می شود که این بار نیز با همراهی و هم افزایی، اقدام خیر دیگری را رقم زده و در راستای ریشه کن شدن بیماری کرونا و حفاظت از سلامت کادر پزشکی، یاری گر باشند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top