add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); فیلم «یک آن زندگی» در البرز ساخته شد – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 18214 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۲ |
۰
| 12
ارسال به دوستان
پ

فیلم کوتاه مرتبط با موضوع کرونا با عنوان ” یک آن زندگی” توسط نویسنده و کارگردان البرزی با هدف قدردانی از خدمات کادر پزشکی و درمانی کشور ساخته شد.

نویسنده و کارگردان فیلم «یک آن زندگی» روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: زحمات کادر درمان در این برهه حساس با هیچ‌چیزی قابل جبران نیست و ما برای بیان این زحمات از تأثیرگذارترین شیوه استفاده کردیم.

مجید صاحبکاری افزود: با توجه به اینکه تمام برداشت‌های این فیلم در محیط بیمارستان و در بخش مراقبت‌های ویژه صورت گرفت کار کردن برای بازیگران و عوامل فیلم همواره با استرس همراه بود.

وی با اشاره به داستان این فیلم، بیان داشت : «یک آن زندگی» روایتی از ابتلای دختری به نام سارا به بیماری کرونا است که از زنده‌بودن خود قطع امید کرده و طی اتفاقاتی که در بیمارستان برای وی رخ می‌دهد امید خود را مجددا به دست می‌آورد.

صاحبکاری گفت: کرونا تجربه خوبی بود و به ما نشان داد باید برای همه زمان‌ها ضمن رعایت توصیه‌ها، ایمان و توکل خود را به خدا فراموش نکنیم.

این کارگردان در پایان از تمام کسانی که در تهیه این فکر یاری گر بودند به ویژه مدیریت و پرسنل بیمارستان امام خمینی (ره) کرج و دانشگاه علوم پزشکی استان البرز قدردانی کرد.

وی تاکید کرد: تجربه روزهای خانه‌نشینی و فداکاری کادر پزشکی کشور باید برای آیندگان به‌عنوان یک گنجینه حفظ شود و ما برای این مهم فیلم کوتاهی تولید کردیم که به قشر زحمت‌کش و بی‌ادعای درمان تقدیم می‌کنیم.

این فیلم کوتاه به تهیه‌کنندگی حمید قدمگاهی در پانزدهم اردیبهشت‌ماه سال جاری از شبکه اول سیما پخش شد.

عوامل این فیلم کوتاه عبارت‌اند از: نویسنده و کارگردان: مجید صاحبکاری – تهیه‌کننده: حمید قدمگاهی – مشاور کارگردان: اسدالله صاحبکاری – دستیار کارگردان و برنامه‌ریز: رضا ملاحسینی – دستیار تهیه: مصطفی شهیدی – مجری طرح: حسین کمر روستا (موسسه فرهنگی هنری شهر سایه) – مدیر تولید: مهدی امیری مطلق – تدوین و صداگذاری: محمد بصیری – مدیر تصویربرداری: یوسف سلیمی – نورپردازی: مصطفی کمال پور – صدابردار: علی کاظمی نژاد

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top