add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); داروی ایرانی بیماران کرونایی تا سه هفته دیگر به بازار می‌آید – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 25524 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۶:۵۱ |
۰
| 9
ارسال به دوستان
پ

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه همه نیازهای کشور به تجهیزات مقابله با کرونا، توسط شرکت‌های دانش‌بنیان‌ها تأمین شده است، گفت: ‌داروی ‌ویژه بیماران کرونایی‌ تولید شرکت‌های دانش بنیان تا سه هفته دیگر به بازار می‌آید.

به گزارش کرج رسا به نقل از تسنیم، با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و دیگر مسئولان استان ۵ مرکز نوآوری به صورت ویدئوکنفرانسی در پارک علم و فناوری استان همدان افتتاح شد.

سورنا ستاری که امروز برای بازدید و افتتاح چند طرح وارد همدان شده بود از پارک علم و فناوری هم همدان نیز بازدید کرد و از نزدیک در جریان طرح ها و دستاوردهای دانش‌بنیانی پارک علم و فناوری همدان قرار گرفت.

معاون رئیس جمهور در جریان این بازدید با بیان اینکه همه نیازهای کشور به تجهیزات مقابله با کرونا، توسط شرکت‌های دانش‌بنیان‌ها تأمین شده است، گفت: تقریباً هیچ تجهیزاتی را برای مقابله با کرونا، از کشور دیگری وارد نکردیم.

وی با اشاره به اینکه استفاده از زیست‌بوم فناوری و نوآوری در روزهای نیاز کشور در شرایط کرونایی یک اتفاق خوب بود افزود: در دوران شیوع کرونا توان مجموعه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان‌ها به میدان آمد و به نیازهای داخلی بدون اتکا به واردات، پاسخ داد.

ستاری بیان کرد: از روزهای ابتدای شیوع بیماری کرونا در کشور، شرکت ها و مجموعه های دانش‌بنیان‌ دست به کار شدند و همه تجهیزات مورد نیاز کشور از جمله تجهیزات پزشکی، تولید ماسک، دستگاه ونتیلاتور و غیره را در داخل کشور تأمین کردند.وی با تأکید بر اینکه شرکت‌ها و مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ در حوزه تأمین داروی بیماران کرونایی نیز خوب عمل کردند، عنوان کرد: برخی محصولات تولید شده توسط این مجموعه‌ها به لیست دارویی کشور وارد شده و مابقی نیز تا سه هفته دیگر به بازار می‌آید.

معاون رئیس جمهور با تشریح جایگاه مهم و ممتاز شرکت‌ها و مجموعه‌های دانش بنیان در کشور مطرح کرد: این کار بزرگ از عهده دانش‌بنیان‌ها برآمد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم از این کار حمایت کرد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top