add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); اجرای طرح پاکسازی نقاط جرم خیز در ساوجبلاغ – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 38626 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۷ |
۰
| 9
ارسال به دوستان
پ

فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ از اجرای طرح ضربتی پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش کرج رسا، سرهنگ علی سلیمانی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، بیان داشت: در راستای پاسخ به مطالبات مردمی و ادامه طرح های پاکسازی و ارتقاء امنیت اجتماعی، طرح پاکسازی نقاط الوده و جرم خیز از نظر وجود اراذل و اوباش، سارقان، خرده فروشان مواد مخدر و معتادان متجاهر به مدت ۲۴ ساعت در سطح شهرستان ساوجبلاغ با محوریت پلیس آگاهی و همکاری نیروهای کلانتری های تابعه و یگان امداد اجرا شد.

وی با اشاره به رضایت شهروندان از اجرای طرح های پاکسازی، افزود: در اجرای این طرح که در نقاط مختلف شهرستان ساوجبلاغ اجرا شد، ۱۵ سارق دستگیر و در بازجویی های اولیه از آن ها ۲۰ فقره سرقت کشف شد.

این مقام انتظامی با بیان این که در این طرح یک کیلو و ۷۰ گرم انواع مواد مخدر کشف شد، بیان داشت: در این طرح ۳ نفر از اراذل و اوباش سطح حوزه که با عربده کشی و برهم زدن نظم عمومی امنیت شهروندان را مختل کرده بودند، توسط پلیس امنیت عمومی دستگیر شدند.

سرهنگ سلیمانی با بیان این که ۳ نفر از سارقان دستگیر شده سارق تحت عنوان مامور هستند، اظهار کرد: این متهمان تا کنون به ۴ فقره سرقت اعتراف کرده اند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان عزیز می تواند اخبار و اطلاعات خودشان در زمینه جرائم را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به ماموران اعلام کنند.

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top