add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); کشف انبار حبوبات قاچاق در محمدشهر – شبکه خبری کرج رسا
امروز: دوشنبه, ۱ تیر ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 7 محرم 1448 | 2026-06-22
کد خبر: 42534 |
تاریخ انتشار : ۰۱ تیر ۱۴۰۵ - ۲۳:۴۲ |
۰
| 8
ارسال به دوستان
پ

فرمانده انتظامی استان البرز از کشف بیش از ۲۵ تن حبوبات قاچاق از یک انبار در منطقه محمدشهر کرج خبر داد.

به گزارش کرج رسا، سردار عباسعلی محمدیان در گفت و گو با پایگاه خبری پلیس بیان کرد: در راستای اجرای طرح های مبارزه باقاچاق کالا وارز و در بازرسی از انبارهای سطح استان، پلیس اقتصادی استان از وجود یک انبار دپو حبوبات قاچاق در منطقه “محمدشهر کرج” مطلع شد.

وی گفت: ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس اقتصادی به همراه نماینده سازمان صمت به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از این انبار، ۲۵ تن و ۲۰۰ کیلوگرم حبوبات شامل یک تن و ۲۵۰ کیلوگرم لپه باقالی، ۴ تن و ۶۰۰ کیلوگرم ذرت خارجی و ۱۹ تن و ۳۵۰ کیلوگرم عدس خارجی فاقد هرگونه اسناد و مدارک گمرکی معتبر کشف شد.

فرمانده انتظامی استان البرز با بیان این که ارزش کالاهای کشف شده توسط کارشناسان ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال برآورد شده است خاطرنشان کرد: مالک انبار دستگیر و انبار مورد نظر نیز پلمب شد.

سردار محمدیان در پایان خاطرنشان کرد: پلیس با هر فردی که با احتکار کالا قصد ضربه زدن به اقتصاد و معیشت مردم را داشته باشد برابر قانون برخورد خواهد کرد.

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top