add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); خانه صنایع ‌دستی البرز گشایش یافت – شبکه خبری کرج رسا
امروز: دوشنبه, ۱ تیر ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 7 محرم 1448 | 2026-06-22
کد خبر: 49544 |
تاریخ انتشار : ۰۱ تیر ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۳ |
۰
| 9
ارسال به دوستان
پ

همزمان با هشتمین روز از دهه مبارک فجر اولین خانه صنایع دستی البرز با حضور مسوولان استانی و کشوری در رجایی شهر کرج گشایش یافت.

مدیر کل میراث فرهنگی، ‌گردشگری و صنایع دستی استان البرز در آیین گشایش این خانه که با حضور معاون صنایع دستی و هنرهای دستی وزارت میراث فرهنگی برگزار شد، گفت: خانه صنایع دستی در فضایی به مساحت ۶۰۰ مترمربع به همت معاونت صنایع‌دستی و جمعی از هنرمندان و فعالان بخش خصوصی راه اندازی شده است.

فریدون محمدی بیان داشت: امکانات و زیرساخت‌های لازم برای تهیه و فروش ابزار و ‌مواد اولیه، آموزش تخصصی در۴۰ رشته صنایع‌دستی ایرانی توسط اساتید مجرب و برگزاری آزمون و ارائه مدرک، بازاریابی، پشتیبانی و فروش آنلاین محصولات تولیدی و بسته‌بندی صادراتی با رعایت استانداردهای جهانی در این مجموعه هنری و فرهنگی فراهم شده است.

وی افزود: همچنین برای حدود ۲۵۰ نفر به طور مستقیم اشتغال‌زایی شده است.

محمدی خاطرنشان کرد: در حاشیه این مراسم از پورتال خانه صنایع‌دستی کرج توسط معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور رونمایی شد و از این پس هنرآموزان و خریداران صنایع‌دستی می‌توانند با هر بخش از این مجموعه به طور مستقیم و مجزا در ارتباط باشند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز گفت:در حوزه گردشگری به ویژه گردشگری سلامت نیز در این مجموعه فعالیت‌های ارزشمندی انجام شده و با توسعه زیرساخت‌ها شاهد رشد روزافزون اقتصادی و متعاقب آن ایجاد اشتغال خواهیم بود.

پویا محمودیان معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور ضمن تقدیراز حرکت فرهنگی انجام شده توسط مسوولان، هنرمندان و فعالان بخش خصوصی در حوزه صنایع‌دستی گفت: نگاه تخصصی و افزایش همکاری در جهت تحقق اهداف و سیاست گذاری های معاونت صنایع دستی کشور با تکمیل و تکثیر مراکزی از این دست به منظور حمایت از هنرمندان و فعالان اقتصادی این حوزه اثرگذار است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top