add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); دلالان گوشت مرغ در البرز دستگیر شدند – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 58449 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۶ |
۰
| 7
ارسال به دوستان
پ

فرمانده انتظامی البرز از دستگیری ۹ دلال و واسطه اقتصادی که قصد توزیع ۲۷ تن گوشت مرغ به نرخ غیر مصوب در این استان را داشتند، خبر داد.

سردار عباسعلی محمدیان روزسه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت که در پی دریافت گزارش هایی مبنی بر این که تعدادی از افراد سودجو در در منطقه کردان شهرستان ساوجبلاغ قصد عرضه خارج از شبکه توزیع و به نرخ غیر مصوب گوشت مرغ را دارند، بلافاصله ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان البرز به همراه نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی و سازمان صمت به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی گفت : ماموران در تحقیقات صورت گرفته، متوجه شدند که حدود ۲۷ تن گوشت مرغ  بدون مجوز توسط ۹ نفر دلال و واسطه با هشت دستگاه خودروی یخچال قصد اختلال در نظام توزیع و افزایش قیمت مرغ را داشتند.

فرمانده انتظامی استان البرز با بیان این که ارزش مرغ های کشف شده بر اساس نظر کارشناسان پنج  میلیارد ریال برآورد شده است گفت: در این رابطه ۹ نفر دستگیر و برای رسیدگی به جرایم تحویل سازمان تعزیرات حکومتی استان البرز شدند .

سردار محمدیان گفت: افرادی که در این شرایط اقتصادی اقدام به احتکار و اختفاء کالاهای مورد نیاز مردم کرده و به دنبال سودجویی هستند باید بدانند که با آن ها برابر قانون برخورد خواهد شد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top