add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); ساختمان جدید کلانتری ۲۵ محمدشهر افتتاح شد – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 66071 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۳:۲۵ |
۰
| 33
ارسال به دوستان
پ

در مراسم افتتاحیه کلانتری محمدشهر سردار عباسعلی محمدیان گفت: ساختمان قبلی کلانتری پاسخگوی نیازها و در خور شأن مردم این منطقه نبوده و ضرورت ایجاب می کرد که چنین ساختمانی با امکانات و تجهیزات هوشمند و به روز در این منطقه احداث شود.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار عباسعلی محمدیان در آیین افتتاح ساختمان کلانتری ۲۵ شهر “محمدشهر” گفت: این کلانتری به منظور خدمات رسانی مطلوب تر به شهروندان نوسازی شده است.

وی با بیان اینکه اعتماد مردم به پلیس مهم ترین سرمایه نیروی انتظامی است، گفت: کسب اعتماد عمومی در گرو همراه سازی افکار عمومی و جلب مشارکت مردمی است.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه تامین امنیت عمومی ماموریت اصلی پلیس است، اظهار داشت: بدون مشارکت مردم تحقق این امر ممکن نیست و تامین امنیت پایدار برپایه مشارکت عمومی استوار است.

 

 

فرمانده انتظامی استان البرز با بیان اینکه فلسفه وجودی نیروی انتظامی خدمت به مردم است، اظهار داشت: خدمت خالصانه علاوه بر رضایتمندی مردمی موجب اعتماد عمومی به پلیس نیز می شود.

سردار محمدیان کلانتری ها و پاسگاه ها را به عنوان مرکز ثقل خدمات رسانی به مردم دانست و تصریح کرد: مردم ایران اسلامی شایسته بهترین خدمات هستند و پلیس نیز با تمام وجود در خدمت به مردم از هیچ کوششی دریغ نمی کند.

فرمانده انتظامی استان البرز با بیان اینکه اخلاق مداری و تکریم ارباب رجوع از جمله مولفه های است که بایددر دستور کار همه ماموران انتظامی قرار گیرد بیان داشت: اخلاق خوب همراه با سعه صدر و رسیدگی به موقع به مسائل و مشکلات انتظامی مردم موجب افزایش مشارکت آنان در تامین امنیت می شود.

این مقام ارشد انتظامی در پایان خاطرنشان کرد: ساختمان قبلی کلانتری پاسخگوی نیازها و در خور شأن مردم این منطقه نبوده وضرورت ایجاب می کرد که چنین ساختمانی با امکانات وتجهیزات هوشمند و به روز در این منطقه احداث شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top