add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); بیست و سومین مانور سراسری زلزله و ایمنی مدارس برگزار شد – شبکه خبری کرج رسا
امروز: دوشنبه, ۱ تیر ۱۴۰۵ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 7 محرم 1448 | 2026-06-22
کد خبر: 69863 |
تاریخ انتشار : ۰۱ تیر ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۴ |
۰
| 6
ارسال به دوستان
پ

بیست و سومین مانور سراسری زلزله و ایمنی با شعار «مدرسه ایمن، جامعه تاب آور آمادگی در برابر زلزله در شرایط پاندمی» به صورت حضوری در آموزشگاه دخترانه بدری برهانی پایتخت و به صورت مجازی با پخش آژیر زلزله از رادیو سراسری در مدارس سراسر کشور برگزار شد.

بیست و سومین مانور سراسری زلزله و ایمنی سازمان دانش آموزی با همکاری اداره کل مدیریت بحران استانداری، مرکز اورژانس استان ، جمعیت هلال احمر، شهرداری، سازمان آتش‌نشانی، صدا و سیما، اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس و سایر دستگاه های خدمات رسان، روز دوشنبه ۸ برگزار شد. در این مانور، دستگاه ها ضمن ایجاد هماهنگی با یکدیگر، توانمندی های خود را به نمایش درآوردند.

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان البرز در جهت ارتقای آموزش همگانی چگونگی مواجهه با مصدومین احتمالی، اقدام به آموزش کمک های درمانی اولیه اعم از اولویت بندی مصدومیت بر اساس دستورالعمل ا تریاژ ابتدایی برگرفته از تریاژ start در حوادث با انبوه مصدومین، پایش سطح هوشیاری، کنترل خونریزی و پانسمان، احیای قلبی ریوی مقدماتی، چگونگی حمل صحیح بیمار و انتقال بدون کمترین آسیب و همچنین آشنایی با شرح وظایف و عملکرد اورژانس پیش بیمارستانی به ۲ صورت حضوری و مجازی به دانش آموزان نمود.

هدف از اجرای این مانور، افزایش سطح آگاهی دانش‌ آموزان در مورد زلزله و ایجاد آمادگی برای انجام واکنش ‌های صحیح و سریع در برابر آن، آشنایی دانش‌ آموزان با حوادث طبیعی و چگونگی مقابله با آن برای ایجاد آرامش روانی و برانگیختن حس کنجکاوی دانش‌ آموزان نسبت به پدیده‌ های طبیعی است.

ایجاد فرهنگ ایمنی و مقاوم‌سازی و نیز کاهش تلفات و خسارات ناشی از زلزله، از جمله دیگر اهداف اجرایی بیست و سومین مانور سراسری زلزله و ایمنی مدارس است.

+ تصاویر مانور در دبیرستان دخترانه قلم چی

بزرگ ترین مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس سراسر کشور با به صدا درآمدن زنگ زلزله و ایمنی به طور همزمان در سراسر کشور در فاصله زمانی ساعت ۱۰ و ۱۵ دقیقه صبح امروز – یکشنبه – تا ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه با دستورالعمل پناه گیری ایمن، خروج اضطراری ایمن، تخلیه مجروحین و مصدومین احتمالی، اطفای حریق و اسکان اضطراری برگزار شد.

سرعت عمل و افزایش مهارت های دانش آموزان از ویژگی مهم مانور سراسری زلزله و ایمنی مدارس است.

همچنین پناه گیری و خروج اضطراری ایمن ۲ رکن مهم و اساسی در هنگام وقوع زلزله به ویژه در مدارس است که تمرین و تکرار آن برای سلامت و ایمنی دانش آموزان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

 

دانشگاه علوم پزشکی البرز

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top