add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); استاندار البرز: جاده هشتگرد – طالقان باز می شود – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 71368 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱:۴۸ |
۰
| 11
ارسال به دوستان
پ

استاندار البرز گفت: جاده هشتگرد طالقان باز می شود ولی در صورت احتمال خطر و بارندگی شدید مسدود خواهد شد.

مجتبی عبداللهی شامگاه پنجشنبه در نشست  شورای اداری شهرستان طالقان افزود: به احترام درخواست امام جمعه  و نماینده  مردم طالقان در مجلس ، جاده هشتگرد طالقان باز می شود.

استاندار البرز گفت: از مسوولان مربوطه می خواهم که ایمن سازی و رفع مشکلات جاده هشتگرد طالقان را در سریع ترین زمان ممکن اجرایی کنند.

وی افزود: در بازدید بعدی از شهرستان طالقان، روند بهبود امور را بررسی می کنم و انتظار می رود که تمامی موضوعات طرح شده در این جلسات رسیدگی شده باشد.

عبداللهی ادامه داد: دولت مردمی سیزدهم کار خود را با شعار ما می توانیم شروع کرد از این رو باید تمامی توان خود را برای تحقق این شعار بگذاریم.

وی گفت: باید در تمامی ابعاد تحول ایجاد کنیم و زیرساخت ها را تقویت کنیم و این امر با تبعیت از فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر انجام کار ویژه میسر می شود.

استاندار البرز افزود: باید با نگاه ویژه انقلابی و جهادی به سمت حل مشکلات و موانع برویم و کسب رضایتمندی مردم را در اولویت امور خود قرار دهیم.

مدیران با کار شبانه روزی و دیدگاه مثبت به حل مشکلات مردم بپردازند

استاندار البرز گفت: از مدیران شهرستان طالقان نیز انتظار می رود که نگاه تحولی به مسائل داشته باشند و با کار شبانه روزی و دیدگاه مثبت به حل مشکلات مردم و آبادانی شهرستان بپردازند.

وی افزود: قطعا باید اختیارات مدیران شهرستانی افزایش یابد تا مردم برای پیگیری امور خود دچار زحمت نشوند.

عبداللهی گفت: به مسائل و دغدغه های مردم آشنا هستم چراکه نشست های مستمر با گروه های مختلف اجتماعی و سیاسی و دیدارهای چهره به چهره با مردم را در برنامه دارم.

وی افزود: مدیران و صاحب نظران استان باید برای حل مشکلات راهکار های تخصصی ارائه دهند تا با همفکری نسبت به اجرای آنها اقدام کنیم.

استاندار البرز گفت: باید مردم را از شرایط آگاه کنیم ما بعنوان حاکمان جمهوری اسلامی باید شفافیت، پاسخگویی و مسئولیت پذیری را منظومه رفتاری خود قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه ۹۲ درصد اراضی طالقان جزو منابع طبیعی است، افزود: باید از این منابع ملی برای آیندگان حفاظت کنیم.

عبداللهی گفت: باید از ساخت و ساز های غیرمجاز به جد جلوگیری شود تا ریه های تنفسی استان برای همگان حفظ شود.

استاندار البرز اضافه کرد: باید طالقان از فناوری های نوین برای ارتقا زیرساخت های خود بعنوان یک شهرستان توریستی استفاده کند.

وی افزود: با برنامه ریزی صحیح و استفاده از فرصت ها می توانیم به توسعه پایدار برسیم.

استاندار البرز گفت: فرمانداران حتما ملاقات های مردمی را هر سه شنبه در برنامه داشته باشند.

وی افزود: بازنگری طرح های هادی روستایی باید در دستور کار قرار گیرد و طرح تفصیلی طالقان نیز در اولویت رسیدگی در شورای برنامه ریزی و توسعه استان می گذاریم.

عبداللهی گفت: ایجاد تصفیه خانه و رسیدگی به وضعیت آب شرب این شهرستان نیز باید از سوی مدیران مربوطه حتما دنبال شود.

شهرستان طالقان دارای ۸۵ روستا است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top