add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); قرارگاه پیشگیری و مقابله با سرقت در استان البرز تشکیل شد – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 79786 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۴ |
۰
| 7
ارسال به دوستان
پ

عالی ترین مقام قضایی استان البرز گفت: یکی از برنامه‌های مهم این قرارگاه به منظور رصد کاهش یا افزایش جرم سرقت در استان و با هدف برنامه‌ریزی منسجم برای پیشگیری و مقابله حداکثری، ایجاد بانک اطلاعات سارقین موجود در دادگستری کل استان، اداره کل زندان ها و فرماندهی انتظامی و سایر ضابطان و دستگاه های اجرایی است.

حسین فاضلی هریکندی با اعلام تشکیل «قرارگاه پیشگیری و مقابله با سرقت استان البرز» گفت: در راستای اجرای سیاست های قوه قضائیه جهت تدوین برنامه‌ها و انجام اقدامات عملی با رویکرد «تحول و تعالی» و با توجه به برنامه های ابلاغی معاون اول قوه قضائیه و برنامه های عملیاتی دادگستری کل استان البرز در سال جاری، ایجاد این قرارگاه با هدف پیشگیری و کاهش وقوع سرقت در دستور کار قرار گرفت.

رئیس شورای پیشگیری از وقوع جرم استان البرز افزود: از آنجایی که پیشگیری، مقابله و نیز حذف بسترهای تسهیل کننده وقوع سرقت از اهداف اصلی برنامه های قوه قضائیه در سال جاری است و از طرف دیگر نهادها و دستگاههای متعددی دارای وظایف و مسئولیت های قانونی در حوزه پیشگیری و مقابله با سرقت هستند، به منظور سیاست گذاری واحد، ایجاد هماهنگی اقدامات و هم افزایی بین دستگاههای مسئول، امکان نظارت و رصد فعالیت ها و بررسی اثرگذاری هرکدام از اقدامات و با توجه به تجربه موفق دادگستری کل استان البرز در تشکیل «قرارگاه صیانت از بیت المال و مقابله با تغییرکاربری» در حوزه حقوق عامه، قرارگاهی تحت عنوان« قرارگاه پیشگیری و مقابله با سرقت استان البرز» با عضویت همه دستگاههای مسئول در استان تشکیل گردید.

اعضای قرارگاه

دکتر فاضلی هریکندی در مورد ترکیب دستگاههای عضو قرارگاه بیان داشت: علاوه بر رئیس کل دادگستری استان، دادستان و رئیس کل دادگاه های عمومی و انقلاب شهرستان مرکز استان، اعضایی دیگر از مجموعه دادگستری کل استان، استانداری، نیروی انتظامی، سپاه استان، اداره کل زندانها و صدا و سیمای استان دیگر اعضای ثابت این قرارگاه هستند که در موارد لزوم سایر دستگاه ها نیز به تناسب موضوع با تشخیص رئیس کل دادگستری استان، از سوی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز که دبیر قرارگاه مذکور است، به جلسات دعوت خواهند شد.

عالی ترین مقام قضایی استان البرز متذکر شد: یکی از برنامه‌های مهم این قرارگاه به منظور رصد کاهش یا افزایش جرم سرقت در استان و با هدف برنامه‌ریزی منسجم برای پیشگیری و مقابله حداکثری، ایجاد بانک اطلاعات سارقین موجود در دادگستری کل استان، اداره کل زندان ها و فرماندهی انتظامی و سایر ضابطان و دستگاه های اجرایی است.

ایجاد سامانه رصد مجرمین حرفه‌ ای

رئیس کل دادگستری استان البرز، ایجاد «سامانه رصد مجرمین حرفه‌ای» توسط معاونت فناوری و اطلاعات و برنامه‌ریزی دادگستری کل استان را یکی دیگر از اقدامات ذیل قرارگاه بیان کرد و متذکر شد: همچنین به منظور رسیدگی سریع، قاطع و قانونمند به پرونده های سرقت، شعب خاصی در دادگستری کل استان ایجاد خواهد شد و در این راستا صدور احکام و اجرای مجازات محکومان به گونه‌ای خواهد بود که باعث کاهش سرقت و افزایش اثربخشی اقدامات قرارگاه در جامعه شود.

وی متذکر شد: قطعا افزایش آگاهی عمومی در زمینه پیشگیری از سرقت موثرترین اقدام است که در این راستا، به منظور ارتقای آگاهی‌های عمومی و اطلاع رسانی اقدامات انجام شده و افزایش رضایتمندی عمومی، «کمیته تولید محتوا» با حضور نهادهای مرتبط تشکیل و نسبت به تهیه، تولید و انتشار محتوای پیشگیرانه و انعکاس اقدامات مقابله ای اقدام خواهد کرد.

فاصلی هریکندی با اشاره به کاهش ۲۱ درصدی سرقت های به عنف و خشن، کاهش ۳ درصدی سرقت های خرد با اقدامات مشترک دادگستری کل و نیروی انتظامی استان در سال ۱۴۰۰ ابراز امیداوری کرد در سال جدید با فعالیت «قرارگاه پیشگیری و مقابله با سرقت استان البرز» شاهد کاهش محسوس آمار سرقت در استان البرز باشیم.

 

 

روابط عمومی دادگستری البرز

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top