add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); چهار مدرسه از کرج به فردیس منتقل می شوند – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 83542 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۰:۵۸ |
۰
| 8
ارسال به دوستان
پ

مدیر اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ کرج و شهرستان فردیس با اشاره به برنامه ریزی برای استقلال اداره آموزش و پرورش فردیس گفت: درصورت تحقق این امر دانش آموزان چهار مدرسه از کرج به فردیس منتقل می شوند.

ابوالحسن معظمی گودرزی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اگر اداره آموزش و پرورش فردیس مستقل شود، دانش آموزان ۲ مدرسه بزرگسالان با  بیش از یک هزار و ۶۰۰ نفر ، یک مدرسه شاهد و یک مدرسه نمونه دولتی هرکدام با ۴۰۰ دانش آموز در فردیس مشغول به تحصیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه هشت مدرسه  در حال ساخت در شهرستان فردیس وجود دارد ، گفت:سه مدرسه در تابستان آماده تحویل و مابقی در طول سال تحصیلی آینده به بهره برداری می رسند.

معظمی گودرزی افزود: فردیس آخرین سرانه آموزشی در کل کشور را  دارد؛ سرانه آموزشی در فردیس ۱.۸ متر مربع، در استان البرز سه متر مربع ، در کشور  پنج متر مربع  و استاندارد سرانه آموزشی هشت متر مربع  است.

مدیر اداره آموزش و پرورش ناحیه  ۲ کرج و شهرستان فردیس گفت: در این راستا با پیگیری های آموزش و پرورش ۱۰ قطعه زمین از سوی شورای شهر فردیس مصوب شد ولی تاکنون زمینی از سوی شهرداری فردیس به اداره آموزش و پرورش فردیس واگذار نشده است حتی این خبر رسانه ای شد.

معظمی گودرزی افزود: در جلسات شوراها مسوولان صحبت ها و نظرات خوبی ارائه می دهند اما در قسمت کارشناسی ابتر می ماند؛ تا  امروز این ۱۰ قطعه زمین به اداره آموزش و پرورش واگذار نشده است .

وی افزود: با توجه به وضعیت معیشت مردم فردیس مدرسه ابوذر  این شهرستان که هیات امنایی  اداره می شد را به مدرسه عادی تبدیل کردیم.

مدیر اداره آموزش و پرورش ناحیه  ۲ کرج و شهرستان فردیس گفت:  در سفر رییس جمهور به استان البرز ساخت  ۲۵ مدرسه برای شهرستان فردیس ک تصویب شد که اگر موضوع واگذاری زمین حل شود ساخت آنها شروع خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه  ۷۰ درصد مدارس فردیس  نیاز به تخریب و بازسازی دارند، بیان داشت:  اگر بخواهیم مدرسه ای را از نوبسازیم، فضایی نداریم که دانش آموزان به آنجا منتقل کنیم ابتدا باید در کنار آن فضایی را آماده و بعد مدرسه را تخریب کنیم هیچ مدرسه ای را در حال حاضر نمی توانیم جابجا کنیم.

شهرستان فردیس ۸۷ هزار دانش اموز در مقاطع مختلف تحصیلی دارد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top