add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); طرح بازیافت آسفالت در کرج به اجرا درآمد – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 89991 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۰:۵۷ |
۰
| 12
ارسال به دوستان
پ

سرپرست سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری کرج اعلام کرد: طرح بازیافت آسفالت با هدف صرفه جویی در هزینه ها و کاهش آلودگی زیست محیطی در کارخانه آسفالت این کلانشهر به اجرا درآمد.

مهدی فیروزبخت روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: انباشت تراشه های آسفالت در برخی مناطق کرج سبب آلودگی زیست محیطی و مشکلاتی شده بود که بازیافت این تراشه ها در واقع یک ابتکار عمل برای کاهش هزینه ها و آلودگی محیط زیست است ضمن آنکه نقش موثری در تامین آسفالت برای معابر شهری و روستایی استان البرز دارد.

وی ادامه داد: بیش از هشت هزار تن آسفالت مطابق با استانداردهای جاری و با بالاترین کیفیت طی ماه های اخیر در کارخانه آسفالت شهرداری کرج بازیافت شد و برای آسفالت معابر استان البرز به مصرف رسید.

فیروزبخت افزود: اجرایی شدن طرح بازیافت آسفالت با تلاش کارشناسان و محققان مدیریت شهری کرج با استفاده از دانش روز انجام شد و گام موثری برای کمک به اقتصاد استان البرز و کشور به شمار می رود.

سرپرست سازمان عمران شهرداری کرج گفت: امسال در مجموع بیش از ۱۳۰ هزار تن آسفالت در کارخانه آسفالت شهرداری کرج تولید شد که بخش عمده آن برای بهسازی معابر اصلی و فرعی شهر کرج به مصرف رسید ضمن آنکه بخشی از آن برای آسفالت معابر روستایی استان البرز در اختیار بسیج سازندگی استان قرار گرفت.

وی ادامه داد: امسال نیز هفت هزار و۳۷۱ تن آسفالت برای بهسازی محوطه مدارس تحویل اداره کل توسعه،تجهیز و نوسازی مدارس استان البرز شد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top