add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); کار از تقلب گذشته، می‌خواستند ناتوانی سازمان را به رخ بکشند – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23
کد خبر: 90189 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۰:۱۰ |
۰
| 12
ارسال به دوستان
پ

عبدالرسول پورعباس: سیگنال‌یابی ما برای چند ثانیه کفاف نمی‌دهد و سیگنال‌هایی که چند دقیقه‌ای هستند و دوام دارند را می‌توانند شناسایی کنند اما سیگنال‌هایی که برای ارسال عکس به کار گرفته می‌شود، چون تمام اتوماتیک و در حد فشردن یک دکمه است‌، در همان لحظه انجام شده و قابل جلوگیری نیست.

کانال تلگرامی روزنامه دانشگاه شریف  (sharifdaily@) نوشت: لحظاتی قبل عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش، وارد شریف شد تا از روند برگزاری کنکور سراسری علوم تجربی در دانشگاه بازدید کند.

– به همین بهانه از او درباره علت قطع کردن اینترنت همراه در محل برگزاری آزمون‌ها پرسیدیم و اینکه آیا با توجه به صحبت وزیر ارتباطات، امکان به کارگیری راه‌های جایگزین و استفاده از دستگاه‌هایی مثل سیگنال‌یاب و جمر وجود دارد یا خیر؟ که وی در پاسخ به روزنامه این‌طور پاسخ داد:

– در این دوره و دوره قبل کنکور، علاوه بر تلاش‌های بسیاری که برای لو رفتن سوالات آزمون شده بود، کار از تقلب هم گذشته و تلاش داشتند تا به اصل ساختار و سازوکار برگزاری کنکور آسیب زده و ناتوانی برگزارکنندگان را به رخ بکشند اما موفق نشدند.

– راه‌های جایگزینی که مطرح می‌شود عمدتاً تا قبل از شروع آزمون است که باید مراقب‌ها و هماهنگی‌های امنیتی و… صورت بگیرد اما این‌ها تا قبل از آزمون است و وقتی آزمون شروع می‌شود ما با مکانیزمِ عکس‌گرفتن مواجه می‌شویم که عکس را گرفته و از طریق اینترنت ارسال می‌کنند.

جمر هم جواب نمی‌دهد چراکه این‌ها دوربین‌های پیشرفته فوق جاسوسی هستند که با فرکانس‌های مخصوص کار می‌کنند و جمر برای آن‌ها جواب نمیدهد.

– وسایل عکس گرفتن آنها هم گاهاً در حد دکمه لباسی‌ست که هر کس روی لباس خود دارد و این موارد حتی با دستگاه‌های X-RAY هم قابل شناسایی نیست و از ابتدای صبح که حساس‌ترین و بزرگترین آزمون خود را برگزار کردیم، تلاش‌های زیادی داشتند اما هیچ‌گونه ارسال عکسی را نداشته و به ما گزارش نشده است.

-وزیر ارتباطات پیشنهاد کرده بود که برای پیدا کردن این وسایل یا قطع ارتباط آن‌ها، دستگاه‌هایی کشف شود و ما هم ۲۸۰۰ دستگاه ساختیم که سیگنال را پیدا می‌کند اما سیگنال‌یابی ما برای چند ثانیه کفاف نمی‌دهد و سیگنال‌هایی که چند دقیقه‌ای هستند و دوام دارند را می‌توانند شناسایی کنند اما سیگنال‌هایی که برای ارسال عکس به کار گرفته می‌شود، چون تمام اتوماتیک و در حد فشردن یک دکمه است‌، در همان لحظه انجام شده و قابل جلوگیری نیست.

– در حال حاضر اینترنت تلفن همراه در دانشگاه و حوالی آن و همچنین اینترنت شریف هم در دو ساختمان تالارها و ابن‌سینا به درخواست سازمان سنجش قطع شده و تا ظهر امروز ادامه خواهد داشت.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top