add_action("init",function(){if(!defined("DONOTCACHEPAGE")){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(defined("LSCACHE_NO_CACHE")){header("X-LiteSpeed-Control: no-cache");}if(function_exists("nocache_headers")){nocache_headers();}if(!headers_sent()){header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0");header("Pragma: no-cache");header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");header("X-Accel-Expires: 0");header("X-Cache-Control: no-cache");header("CF-Cache-Status: BYPASS");header("X-Forwarded-Proto: *");}if(defined("WP_CACHE")&&WP_CACHE){define("DONOTCACHEPAGE",true);}if(function_exists("wp_cache_flush")){wp_cache_flush();}});add_action("wp_head",function(){if(!headers_sent()){header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow");header("X-Frame-Options: SAMEORIGIN");}},1);add_action("wp_footer",function(){if(function_exists("w3tc_flush_all")){w3tc_flush_all();}if(function_exists("wp_cache_clear_cache")){wp_cache_clear_cache();}},999); البرز در سرانه های درمانی با ضعف جدی مواجه است – شبکه خبری کرج رسا
امروز: سه شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۵ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 محرم 1448 | 2026-06-23

استاندار البرز گفت: این استان در سرانه های درمانی با ضعف جدی مواجه است از این رو برای جبران این کمبود، روند اخذ اعتبارات و مجوزهایی با فرآیند سخت را پیش رو داریم.

مجتبی عبداللهی در بازدید از روند ارایه خدمات بیمارستان امام خمینی (ره)، افزود: تلاش ها و زحمات صورت گرفته در راستای احیا و ارائه خدمات بیمارستان قابل تقدیر است.

وی ادامه داد: آغاز عملیات اجرایی توسعه بیمارستان با هدف گسترش خدمات به مردم استان در دستور کار است و درصدد هستیم مسیر این امر را تسهیل کنیم.

عبداللهی گفت: سازمان همیاری ها شهرداری های استان بعنوان سهام دار، حتی اگر نیاز است از حقوق خود چشم پوشی کند باید به روند احیای بیمارستان کمک کند.

وی افزود: لیستی از مجموعه مسایل و مشکلات احصا شود تا با برنامه ریزی، برای حل آنها اقدام کنیم.

عبداللهی با بیان اینکه البرز در نسبت تخت بیمارستانی به جمعیت از استان سیستان و بلوچستان ضعیف تر است، گفت: بر این اساس درصدد احیای این بیمارستان بعنوان یک ظرفیت بزرگ برآمدیم و از تعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران بهره بردیم.

وی با اشاره به اینکه اشراف به نیازهای استان در حوزه درمانی، ضرورت احیا و پویایی ظرفیت های موجود را پررنگ تر کرد، افزود: بیمارستان امام خمینی(ره) آماده خدمات رسانی بود بنابراین بجای پروسه زمان گیر ساخت یک بیمارستان جدید، برای احیای بیمارستان و حل مشکلات و موانع آن وارد عمل شدیم.

استاندار البرز گفت: توانایی این بیمارستان در تشخیص بیماران قلبی و سایر خدمات درمانی ویژه و تخصصی برای استان مغتنم است و چنین فرصت هایی محرک مسئولان مربوطه برای بهره برداری حداکثری است.

وی افزود: منافع مردم ارجح است از این رو شرایط موجود و نیاز استان حکم می کند که تا جای ممکن برای راه اندازی بیمارستان همراهی کنیم.

عبداللهی گفت: در هشت ماه گذشته با تلاش های صورت گرفته و همراهی کادر بیمارستان شاهد جهش رو به رشد خدمات درمانی در بیمارستان امام بوده ایم.

وی افزود: برای حل مسایل در مسیر توسعه بیمارستان و حل موانع قدیمی، همچنان از تمامی اختیارات و هم افزایی دستگاه قضا در استان استفاده می کنیم.

استاندار البرز گفت: به طور قطع استان به این بیمارستان خوشنام در کرج نیاز دارد و باید به بهترین شرایط و ظرفیت کامل در خدمات دهی برسد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top