امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 40282 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰ |
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

یک فوق تخصص کنترل و درمان درد از رفتار اشتباه بسیاری از مردم هنگام مواجهه با کمر درد سخن گفت.

به گزارش کرج رسا، حسن محمدی، فوق تخصص کنترل و درمان درد درباره شایع‌ترین کمردردها اظهار کرد: شایع‌ترین کمردردها ناشی از کشیدگی و پارگی عضلات، آرتروز و دیسک‌های کمری است و به دلیل سبک زندگی امروزی ۹۰ درصد مردم در گروه‌های سنی مختلف این عارضه را تجربه می‌کنند.

او بیان کرد: افرادی که به بیماری‌های عفونی و سرطان‌ها مبتلا می‌شوند، بیشتر به کمردرد دچار می‌شوند که باید درمان‌های اساسی انجام دهند.

علل ایجاد کننده کمر درد

این فوق تخصص کنترل و درمان درد افزود: اختلالات ستون فقرات، بیماری دیسک بین مهره‌ای، تاندون‌ها و عضلات از علل ایجاد درد کمر هستند و ممکن است کمر درد منشاء عصبی و درگیری اعصاب کانال نخاع داشته باشد. در بین علل کمر دردها، دیسک بین مهره‌ای از همه شایع‌تر است.

محمدی با بیان اینکه کمر درد می‌تواند مشکلات زیادی را به وجود آورد و افراد را از انجام دادن فعالیت‌ها و کار‌های روزانه باز دارد، گفت: بسیاری از افراد هنگام مواجهه با درد کمر به طور معمول کمر خود را ماساژ می‌دهند و نمی‌دانند که با این کار ممکن است به کمر و ستون فقرات خود آسیب برسانند.

 

 

او تاکید کرد: استراحت، بهترین درمان است و می‌تواند کشیدگی‌ها و آسیب‌های مزمن ناحیه کمر را رفع کند، ولی استراحت نباید به این معنا باشد که فرد طولانی مدت در رختخواب بماند، زیرا نه تنها کمکی به کاهش درد نمی‌کند بلکه کمردرد را هم تشدید می‌کند. تناسب اندام یکی از راز‌های سلامتی جسم است و تاثیر چشمگیری در جلوگیری از ابتلا به کمردرد‌های ناشی از اضافه وزن دارد.کمردرد شایع‌ترین درد بین افرادی است که از اضافه وزن رنج می‌برند.

این فوق تخصص کنترل و درمان درد تصریح کرد: نشستن‌های طولانی مدت فشاری مزمن برای کمر است و بیرون‌زدگی دیسک را به همراه دارد، افرادی که مجبور هستند به مدت طولانی پشت میز بنشینند، باید زمانی را برای ورزش کردن و کش و قوس دادن بدن خود اختصاص دهند.همه افراد باید روزانه فعالیت بدنی داشته باشند.

محمدی یادآوری کرد: اگر با استراحت و کاهش وزن کمردرد بهبود پیدا نکرد، افراد باید به کلینیک‌های درد مراجعه کرده تا برای آن‌ها فیزیوتراپی، اُزن تراپی، لیزر درمانی انجام شود. جراحی آخرین مرحله درمان این بیماری است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top